Navštíveno 2744x

Jsem nováčkem na těchto stránkách a dá se říci,že i v auto hifi. Vypadá to tady na znalce v oboru,tak požádám o rady čím ideálně vytlumit,nakrmit,jak sestavit... Do vozu přijde 2x Hifonics MXS 12D2. Prozatím k nim mám zesík Hifonics BXi 2006D,ale plánuji BXi 6000D,nebo Colossus. Rádio origo Blaupunkt Travelpilot NX. Bedna bude samovýroba 2x 60L. Rád bych magnety ven z bedny. Nebo radši dovnitř? Díky za každou radu všeobecně... Dotaz na závěr-lepší MXS 12D2 nebo GX-3215???

28.01.2013, 00:15 |
Kamil07 | Upraveno: 2013-01-28 00:17:03
Pokud plánuješ Hifonics BXI 6000D, tak mám navíc jeden nový.
Když tak koukni do mého inzerátu, který je zde
[ Link ]
osobně bych uvažoval o změně autorádia,bude to nejslabší článek sestavy což není zrovna dobře. Jsou rádia,která dokážou plně nahradit i origo navigaci....jen holt záleží na cenovce,kterou jsi ochoten investovat.
Příští týden budu do S-Maxe dávat toto:
[ Link ] No a nejen rádio je o penězích...vše stojí peníze a bohužel ne zrovna málo. Já s oblibou používám tlumení STP
[ Link ] nebo Silent Coat
[ Link ]
Tlumeního není nikdy dost a aktuálně máš možnost využít výhodně ceny za B2 BBDM, které považuji za opravdu jedno z nej tlumení v ČR. Zkus mrknout, zda-li se ti nebude zamlouvat
[ Link ]
ja mam colosus na prodej kdybys jsi mel zajem napis mi do mailu mam ho pod nickem
Ouuu,doufal jsem,že výměně rádia se vyhnu. :-(
to můžeš...ale časem sám uznáš,že jsi rádiem měl začít....a mezi tím nainvestuješ do kvalitních převodníků atd :)
Hudba na origo rádio je běžná....děláme to vcelku často do nových aut,ale spíš jsou to jen výměny repro přes zesik.
Tak ze začátku necham origo,než se otrkam. :-) To ostatní snad splnovat budu... Objednáno tlumení B2 BBDM,Subwoofer Hifonics GX 3215 a za nedlouho Hifonics Colossus.