Navštíveno 3425x

Ahoj lidi, mate zkusenosti s temato zesikama?
[ Link ] a
[ Link ] predem dekuju :-))
oba dva jsou dobré, nebo co chceš slyšet? Měl jsem Helixa a DLS je pětikanál, ale rozdíl jsem v ničem nepoznal... Samo záleží na zbytku sestavy, ale tu nezmiňuješ
To DLS je taky ctyrkanal :-)) repraky:
[ Link ] a subwoofer Phase Linear Highgrade 12.Zajima me jestli je nekdo slysel oba, aby je mohl porovnat.
přepsal jsem se, já měl pětikanál :), ale kvalitou jsou samozřejmě stejné.. Každopádně já jsem neustále pro DLS. Měl jsem je na u-dim
[ Link ] a rozdíl jsem tedy nepoznal. Zbytek byly AIV signály (vyšší řada), ////9886R... Takže tak no.
kazdopadne bych nekoupil ani jeden :-DDD na allegru byvaji Helix 400MK2 kolem 3-4000 uplne jinde a nebo dotlacit a koupit jetou A4 to je uplne jinde
ja měl od DLS (kdysi) 4 kanál(starší model),genesis four chanel,atd.Ale pro "mé" uši,idealní byla poslední kombinace DLS A2 + iridia.
Takže ja jsem pro DLS (ale helixe jsem neměl :-)
Brax,helix A4 tak bych delal stupnici (A2-nepisi zamerne) ver ze pokud sezenes za dobre 400 neudelas vubec hybu pokud ti jde o zvuk
Brax a A4 asi bude mimo, když řeší zesíky co stojí nový 5 až 7t. HXA 400 je v můstku na subwoofer slabá, tu jsem měl.
Spíš bych v tomhle případě pořešil jeden zesík na kompa a druhej na sub, bazarovejch nabídek je dost.

08.02.2013, 09:00 |
jao02 Ja som mal starsi model HELIX DB4 vlastne este ho niekde mam pod postelov a mal som ho napojeny na predne repra. A hralo to slusne bol premosteny na 2x185W ale vymenil som ho za 2k DLS RA20 a neda sa to porovnat ten dls je uplne inde ale je to zosilovac strednej triedy DB4 je zakld.Tu je test na DB4:
[ Link ] aj ked to DLS co si uviedol v auto-hifi.sk tiez vyhralo test 4k.
no A4 se da sehnat jet akolem 7 jinak v bazaru zesiky jsou ,ale :-))nez šrot tak radsi nic
Ted me jeste napadlo, ze jsem to HXA zkousel na 10" v uzavrence a to bylo dost o nicem, ale jestli ten Phase co mas bude v BR, tak by to fungovat mohlo. Mel jsem chvili Phase Thriller v BR a to zahralo slusne i na 200w
ne kluci nepochopili jste to :-) 4 kanal bude jen na predni kompa, dalsi 2 kanaly se muzou nekdy hodit :-)) Na basak bude monoblok s 500W rms na 4 ohmy, ten bude mit dostatek krmeni :-))