Navštíveno 3179x

04.02.2013, 15:39 |
Jazzy Ahoj,
zajima me jestli mohu prikostrit baterii na miste,ktere je oznaceno na fotce?Prijde mi ze je to tam nabodovane a ne ,,natvrdo´´ privarene,tak aby to melo vubec nejaky smysl,kabel je 50qmm
Diky moc za rady

Bod baterkou je šroub na přikostření, jepší než tohle. Jinak koukam že je to octávka :)
Ja bych se ohnul pod auto a podival bych se, kam je to kostreno originalne, tento kabel bych vyhodil a dal misto nej neco silnejsiho, co potrebujes. Aspon tak jsem to udelal u sveho vozu.

04.02.2013, 18:05 |
Jazzy take bych byl spis pro to prikostrit na originalnim miste kde je uz nyni baterie kostrena,jen nevim zda se mi tam tam 50tka vejde,pokud vim tak je baterie a pod ni nejaky plastovy jakoby drzak a pod to vede ten kabel a je primo podtim ze?Jinak neni to oktavka,ale je to to stejne to ano asi
ty chces nechat puvodni kabel a k tomu pridat dalsi jo? Ja nevim presne jak to je na aute na obrazku, ani na skodovce, ale ja mel puvodni kabel kostrenu krasne na velky sroub na kastli, ktery byl pod baterkou, takze jsem jen vymenyl kabely, prebrousil lak na puvodnim miste, utahl nove oko s novym kabelem a zase sem to zastrikal. Zkus se pod baterii podivat, treba budes mit stesti a nejaky takovy sroub najdes taky.

04.02.2013, 18:24 |
Jazzy no ano,chtel bych vest dalsi - kabel od baterie,nebo aspon jsem to takto tady poruznu vycetl ze se to dela to tzv. prikostreni baterie,nebo je to mysleno jako ten original kostrici kabel vyhodit a dat novy,silnejsi?

04.02.2013, 21:02 |
Toxxx Jazzy: Ja mam org kostru a k tomu som pridal este 50qmm. Pod baterkou ked das dolu jej drziak je vhodne miesto na kostru a 50qmm sa tam vojde uplne v pohode;)
jazzy, me tady nekdo kdysi tvrdil, ze vic koster muze delat nejaky bordel, nejake smycky ci co, nevim, ja tedy kabel nepridaval, ale nahradil, nicmene podle meho, pokud nemas uplne shnile auto, aby ti tedy kastle vedla spatne, a pokud nemas pioneera radio, kterej piska za kazdych okolnosti, muzes mit kostrici kabely klidne dva ;-)
Jazzy: priklanim se k Toxxxovi idealni reseni a nicemu nevadi

05.02.2013, 13:17 |
Ravo Jako Toxx, bezroblémů přidáš další 50tku, stačí sundat ten plastový kastlík ve kterým je uchycená baterka a pod ním je ten kostřící bod