Navštíveno 3770x

zdravim jak to mam upevnit aby mi nelital po celem kufru diky predem

suchej zip na podlahu, jinak jak to má šanci lítat? mam taky 2x12 a ani se nehne ;)

05.02.2013, 22:39 |
Toxxx To je dobry napad a ked letis cez boudu tak ti u.ebe iba hlavu;) To chce aspon neaky kurt.
tjn mato cca 60kg ale lita po kufru no
ja jsem to mel v octe popruhama chyceny o isofix. zadna parada, ale drzelo to...

05.02.2013, 22:42 |
Toxxx A pri naraze v 100km/h to ma aku vahu vies? Takze suchy zip max na sraz kde nebude kurt vadit ale na jazdu utiahnut co to pojde.
premyslel sem zetam nasrubuji haky naboky a chytnu to natvrdo o ty haky co sou v kufru

06.02.2013, 11:34 |
Sodom Toxx: Když přijde náraz ve stovce, tak už to bude asi jedno;-)

06.02.2013, 13:14 |
Toxxx Sodom: No este mas ale sancu neaku nez ti ta kravina odtrhne hlavu:D

06.02.2013, 18:17 |
Jajinek | Upraveno: 2013-02-06 18:24:49
jestli to vidím dobře tak je to kokta a ta má za sedačkama v podběhu ty chromový úchyty(oka) na každé straně,když to vyšroubuješ tak tam máš dvě dírky na 6-ku šroub takže si naohýbej pásovinu podle potřeby a je to ;-)
nebo já to tak udělal
pekne vytlumene delal si aji strechu ? to bych chtel udelat ale moc semi nechce do toho jit bez nejakeho infa :)
jojo,podlahu,zadní vrata,střechu a letos přijdou na řadu přední dveře.
Info nevím jaký,veměš si křížák,odčroubuješ vepředu clonky,madla,opatrně odděláš včechny plastový sloupky a ideálně ve dvou vytýhneš stropnicu,jinak na tom není nic složitýho :-) nandávání stropnice zpátky je trošku větší drbačka jak ju dostat ven ;-)
jo a ještě si nachystej teď nevím jestli techničák nebo ředidlo abys dostal dolů ten fabrickej chlupatej koberec co je na střeše,je to ale strašnej voser to sundávat.

ok z kolika stp platu je to udelane ?
Toxxx pri 100km za hodinu mu to bude jedno jesi se to utrhne nebo ne -)
no co, alespon je jistota že nebude trpět :-)

12.02.2013, 13:05 |
Toxxx Na buduce napisem radsej v 63km/h aby sa tu toho niekto zase nechytil. Iba som chcel poradit ze je lepsie aby ten sub drzal. Uz som v 100 letel na pole a neni to sranda.
ja uz asi 4x urval kabely a 1 signaly jak sem blbnul na parkovisti :D
najdolezitejsie pri buracke je, aby ta bedna bola pevne opreta o sedacky DOLE! Takisto je mozne operadla zadnych sedaciek poslinit do kriza zapnutymi zadnymi pasmi. Osobne to mam gurtami o prichyne body zadnych sedaciek.