Auto HI-FI Club CZ

autohifi,auto hi-fi,auto hifi,autohificlub,auto hi-fi club,club, klub,fórum,autorádio,autozesilovač,autorádio cd,autorádio mp3,autorádio dvd, tuning,srazy,tuningshow,klub,emma,dbdrag,tuning,autotuning,carstyling, tlumeni, Alpine,octavia,Brax,Denon,Clarion,Pioneer,Sony,panasonic,Helix, Dynamat,dego,Hertz,Audison,Fusion,McIntosh,Focal,Rockford Fosgate,Dynaudio,JBL,xenony,becker,jvc,kenwood,ground zero,dietz,morel doorboardy ,zapojeni,felicia,pioneer,peugeot,zastavba,audio,306,repro,golf,instalace,dls,4x100,FELICIE,morpheus,helix,audi(forum)

o

Forum > Autohifi > Rada - sestava

o Navštíveno 2832x o
o 06.02.2013, 20:35 | svanvo
čau chlapi, pár dotazů,

Mám tuhle sestavu :

rádio : [ Link ]
zesilovač : [ Link ]
Kabely : [ Link ]

Zesilovač : [ Link ]
Bedny : ve starém autě jsem měl [ Link ] ted tam mám nějaké lepší od panasonicu / na poslech mi to tak přislo, kdyz jsem prendával hudbu)

Muj problém je takový, kabely mam dozadu k subwoofru od baterky, stínované kabely od rádia na SW druhou stranou. Tedka to hlavni, bedny mam zapojené přes výhybky NA radio ( protože i ve starém aute i ted mi prislo, že to na tom zesilovači škvrčí a hraje daleko hůře )

momentálně mi to nehraje nic moc, při vyssi hlasitosti skvrčí zadní bedny ( i když sw pořád stíhá a jeste by dával, kde je chyba ? )

Je to nesmysl ? jaké zapojeni je nejlepsi ? nebude nejlepsi vymenit bedny ? nebo radio ? co mě omezuje ?

Ještě bych doplnil že baterku mám jen 45ah, nepředpokládám že by byla dostačující ? Díky za každou radu.

o 07.02.2013, 09:21 | CarMedia.cz
Všeobecně je blbost, aby reproduktory na zesilovač hrály hůře, jak na autorádio. Pokud tomu tak bylo, tak to bylo pouze tím, že byly špatně nastavení filtry na zesilovači, případně na rádiu. Osobně doporučuji reproduktory na zesilovač dát a pohrát si s nastavením.
o 07.02.2013, 09:39 | kovvalsky
si si isty ze panasonic ma lepsie repro ako boli tie U-DIMENSION to je asi blbost nie? ale ako pise revilohifi bude to v zlom nastaveni ale aj tak by som tie panasonic odtial vyhodil - moj nazor
o  Zpět  o  Nahoru
o

Vložit nový příspěvek do fóra

Pro vložení příspěvku musíte být přihlášen/a.
Stránka vygenerována za 0.3685 sekund.