09.02.2013, 17:33 |
Patresino | Upraveno: 2013-02-09 17:37:25
Dobrý deň, chcel by som sa vás spýtať na názor...Kúpil som si asi pred 3 týždňami subwoofer aj zosilovač, všetko napojil, všetko hralo len proste teraz mi začalo stále v aute vyhadzovať poistky, nejde rádio kvôli tomu a podobne sračky (proste celá elektrika v aute je úplne na .... lebo auto už má 15 rokov a bolo už búrané, problémy s elektrikou boli už aj pred zapojením hudby) a hlavným problém čo ma štve najviac je, že keď hraje subwoofer, tak mi rezonuje celý kufor, lebo zle tiesní a nesedí dobre. Zo začiatku som si myslel že rezonuje značka, ona aj trochu rezonovala ale to sa spravilo a nakoniec som zistil že rezonuje komplet celý kufor a je to úplne cele zle. Preto rozmýšľam o predaní subwoofera aj zosilovača a o kúpení iba niejakých dobrých reproduktorov, aký je váš nazor nato?(viem, že subwoofer je subwoofer a repraky su iba repráky, ale kebyže som kúpil nejaké repráky za nejakých 200 € ako ma vyšiel subwoofer + zosik + káble tak myslíte žeby to hralo dobre?) Ďakujem

09.02.2013, 17:43 |
hanx Můj názor je, že by ses měl vysral na subwoofery a zesilovače a těch 200 € radši investovat do káry. Až bude auto v pohodě, teprv potom řeš hudbu. Nechápu proč když máš problémy s elektrikou tak si kupuješ takovýhle věci.
Tak lebo som nemal ani šajnu, že tie problémy budu až tak časté, keby som vedel nekúpim to, len odkedy to je kúpene a namontované, tak vtedy sa to jak keby spustilo tie problemy...Ale ďakujem za názor...