Auto HI-FI Club CZ

autohifi,auto hi-fi,auto hifi,autohificlub,auto hi-fi club,club, klub,fórum,autorádio,autozesilovač,autorádio cd,autorádio mp3,autorádio dvd, tuning,srazy,tuningshow,klub,emma,dbdrag,tuning,autotuning,carstyling, tlumeni, Alpine,octavia,Brax,Denon,Clarion,Pioneer,Sony,panasonic,Helix, Dynamat,dego,Hertz,Audison,Fusion,McIntosh,Focal,Rockford Fosgate,Dynaudio,JBL,xenony,becker,jvc,kenwood,ground zero,dietz,morel doorboardy ,zapojeni,felicia,pioneer,peugeot,zastavba,audio,306,repro,golf,instalace,dls,4x100,FELICIE,morpheus,helix,audi(forum)

o

Forum > Autohifi > Bedna DD2512

o Navštíveno 2549x o
o 16.02.2013, 21:20 | x.fred
Ahoj chtel jsem se zeptat na bednu podle DD stranek tak tam maji z mdf 18mm neni to nejak malo? Je jistejsi 22mm? Je tam jen bedna BP uvazuju nad BR.

Kdybych si chtel upravit ten BP jen zadek bedny aby byla zaroven se sedackama tak uz by to byl znatelny rozdil ve zvuku i pri zachovane litrazi?

o 16.02.2013, 21:29 | x.fred
Pri mojem vypoctu ten BP vychazi 57L jeste minus ta pricka. Zda se mi to nebo je to porad malo?
o 16.02.2013, 21:58 | noclue
1. pleties BP a BR. DD ma navod na BR pre vsetky menice. tych 57L je BR. Bandpass ma 2 komory, na tvoj menic odhadom 30closed / 70ported a port 350cm2, dlzka podla ladenia cca 25cm a postupne skracovat

2. 18mm a 22mm je jedno, staci aj menej. LEpsie je velke rovne plochy vystuzit rebrami ako hnat material na 22mm
o 25.02.2013, 17:38 | FlasH AHC
x.fred: tu máš insiraci ;)

[ Link ]
o  Zpět  o  Nahoru
o

Vložit nový příspěvek do fóra

Pro vložení příspěvku musíte být přihlášen/a.
Stránka vygenerována za 0.3736 sekund.