Navštíveno 3489x

Čaute
kamarád shání hudbu, která by měla být limit 20 000,-kč
jeho návrh je:
zesilovač
[ Link ] woofery 2 krát!
[ Link ] mělo by se jednat o kvalitu
auto 1 golf v cabriu
díky za odpovědi a návrhy
a nějaký repro a rádio jako nic?
a kvalitu jako kvalitní výrobky nebo kvalitní zvuk?
pokud jde o kvalitní zvuk, proč ten SUB 2x?
a bude to dávat do kufru nebo místo zadních sedaček?
do kufru by se to taky nemuselo vejít
jako marwin...
no uz jsem ti to psal do mailu,ze bych dal taky jen jeden swa to jinej a zesik taky jinej...o))
nevolil bych ani jedno pokud chce teda kvalitni hudbu.

22.02.2013, 23:46 |
Toxxx Hifonics a kvalitna hudba?? To som este nevidel:) Je milion dobrych veci a za 20000 sa da nieco slusne postavit.
kdyz on ten hifonics pekne sviti a to je na tom nejvic coooool :D

22.02.2013, 23:58 |
Toxxx Jj to je fakt ze to svetlo pritahuje ako magnet ale to je tak vsetko:D
Je hezký jak všichni kritizujou, ale rada nebo návrh žádnej.
ja mu navrhnul na mail veci...pac jinak bych to tu mel jako komerci..o]]]

23.02.2013, 09:25 |
Toxxx Tak aby som teda len nekritizoval tak moj navrh: Radio Alpine ale starsi kusok bez USB a inich blbosti: 9835,9855,9815,9812 atd a od Pia P88. Kompa AS,AD,Audison,Brax,Helix,Dynaudio,Focal.... Bassak: DD,DLD,Focal,JL,GZ.... Zesy: Helix,Eton,Brax,Audison,Genesis,DLS...
Je toho mraky na vyber. Potom treba pocitat s upravou dveri ktore su treba vytlmit. Ono 20000 je akurat ale malo;) Videl by som to na dobre radio, kompa, 1ks bassak a vytlmenie dveri aby ten zvuk za nieco stal. Takze ked chces kvalitu tak sa treba popozerat po kvalite a nie kravinach:)

23.02.2013, 14:37 |
Oggy70 | Upraveno: 2013-02-23 14:43:02
Tak já to beru tak, že těch 20k mam na SW se zesíkem, kompo a radio je v jiný kategorii. Takle mi šlo hlavně o nejčistější Bass... Finance na ty míň nákladný věci jako zesík na kompa, samotný repro a radio mam schovaný jinde.
Helix by na něj byl příliš slabý, na 3512 hledej zesik s výkonem kolem 12-1500W RMS na daný odpor. Jinak 35ková řada wooferů od DD je opravdu velmi povedená jak na SQ, tak na tlak, jen k tomu najít ten pravý zesik..
Ještě ucházející kombinace by byla
DD 3512 DVC 2
[ Link ] DD M1c
[ Link ] To máme odzkoušeno a rozumí si to spolu velmi dobře.. Jen to dohromady vychází o něco více.
Jo no, je to bůr na víc, což bych musel např. nechat radio co je, a až časem koupit nový. V tejdnu uvidim jak to všechno vyjde.
Kdyby byl zájem, tak tu mám jeden kousek M1c, co byl asi 2 měsíce v autě a pak se u zákazníka měnil za vyšší model. Respektivě se měnil komplet smysl ozvučení a šlo se jinou cestou. Tak by se na něj asi dala vymyslet i trochu lepší cena, takže by to nakonec nevyšlo zas o tolik. V případě zájmu se ozvi a domluvíme se.
Ještě jedna věc, jakou roli u baterky má Ah co se hudby týče?
tu jak dlouho budeš hrát s vyplým motorem, hlavní roli hraje zkratovej proud kterej je schopna dát
premejslim o nejaky ty hollywood baterce. Cca 8 tisic,
Něco jako tohle -
[ Link ] Řekněme k tý sestavě od Digital Design

24.02.2013, 13:21 |
Oggy70 | Upraveno: 2013-02-24 13:21:59
Výborně, teď už jen zbvejvá kabeláž, což mam chuť tahat i mínus zpět až na baterku. Ale jaký kabely, včetně cinchů.
revilo: preco uz nie su dostat cervene stinger baterky?
Stinger před nějakou dobou koupilo AIV. Již dříve bylo avizované ukončení výroby, ale jak to je, upřímně pořádně nevím. Vzhledem k tomu, že u našeho partnera nahradily baterky Stinger baterky od Hollywood (to samé jen s jinou etiketou), dál jsem po této problematice nepátral.