Auto HI-FI Club CZ

autohifi,auto hi-fi,auto hifi,autohificlub,auto hi-fi club,club, klub,fórum,autorádio,autozesilovač,autorádio cd,autorádio mp3,autorádio dvd, tuning,srazy,tuningshow,klub,emma,dbdrag,tuning,autotuning,carstyling, tlumeni, Alpine,octavia,Brax,Denon,Clarion,Pioneer,Sony,panasonic,Helix, Dynamat,dego,Hertz,Audison,Fusion,McIntosh,Focal,Rockford Fosgate,Dynaudio,JBL,xenony,becker,jvc,kenwood,ground zero,dietz,morel doorboardy ,zapojeni,felicia,pioneer,peugeot,zastavba,audio,306,repro,golf,instalace,dls,4x100,FELICIE,morpheus,helix,audi(forum)

o

Forum > Autohifi > Repro sony- prosim o radu

o Navštíveno 2989x o
o 28.02.2013, 21:42 | cin
Ahoj kluci, muzete mi prosim rict jak jsou na tom tyto repro? [ Link ] Myslim treba kvalitou zvuku a tak. Jsem v tomto uplny laik a rada odborniku mi jiste pomuze, dekuji

o 28.02.2013, 21:47 | Toxxx
No co je to hnus;) Do akeho auta to mas? Mrkni tu;) www.revilohifi.cz
o 28.02.2013, 21:50 | Toxxx
A pan ti pomoze aj vybrat je s nim dobra domluva. Toto som uz mal moznost pocut a za tie peniaze to je celkom fajn.
[ Link ]
o 28.02.2013, 21:53 | Marťas1
Sony a za ty prachy? určitě nee, v této ceně je na vývěr až až: u-Dimension, MTX-audio, Powerbass,....
o 28.02.2013, 23:07 | noclue
Sony ma aj dobre veci, al naleka Xplod oznacuje uplny humus
o 01.03.2013, 16:04 | cin
mel jsem to v O1 od roku 2007, tenkrat se mi to oproti tem puvodnim papirakum zdalo jako bomba, ale ted bych rad o kousek vys, libily by se mi tyto [ Link ] , + radio Pioneer DEH 80 PRS, co by jste rekli na tuto kombinaci? Popripade doporucili by jste tohoto Pioneera , nebo by bylo lepsi Alpine 117 Ri? Diky za rady a nazory
o 01.03.2013, 18:27 | CarMedia.cz
DEH-80PRS je super rádio. Jeden můj známý ho prodává za 5k. Bylo puštěné párkrát v soutěžním autě, ani škrábanec, krabice, téměř plná záruka.. Určitě bych dal přednost Pinckovi před 117kou.

Jinak reproduktory vybírej takové, které hrají dobře na autorádio. O zesilovači si nic nepsal, tak předpokládám, že není v plánu. Proto bych v tento okamžik vybíral mezi dvěma adepty, a to MTX Audio RTS652 [ Link ] a U-Dimension EL Comp 6 [ Link ]
o 02.03.2013, 11:24 | cin | Upraveno: 2013-03-02 11:25:46
TO Revilohifi: Dekuju za radu a nabidku. Bohuzel to radio momentalne neni poradu dne, kdyby ho ten tvuj znamy mel k dispozici jeste v cervnu ( ikdyz tak naivni nejsem) mohli by jsme se domluvit. Co se tyka tech repro, ve vsi ucte abych rekl pravdu tak se mi nelibi, zesilovac nevim, absolutne tomu nerozumim, bylo by mozno ti napsat soukromne na email, chtel bych te poprosit jestli by jsi byl ochotny a trpelivy a vysvetlil mne uplnymu laikovi zhruba co a jak. Jestli by to slo, tak prosim napis mail kam se muzu ozvat, dekuju :-)
o 02.03.2013, 13:36 | Maxxxxam
snad jde o to jak to hraje ne?
o 02.03.2013, 15:08 | cin
jasne ,mas pravdu, ale kdyz do neceho investuju, tak taky chci aby se mi to libilo. Prece jen , i kdyz tomu nerozumim, nemusim prece hned kupovat nejobycejnejsi typ
o 02.03.2013, 17:00 | Maxxxxam
ty si ty repraky kupujes na to, aby sis je prohlizel? :-)))
o 02.03.2013, 17:21 | CarMedia.cz | Upraveno: 2013-03-02 17:22:39
Písni mi na jkarlovsky@revilohifi.cz, a co se týká toho termínu "obyčejné", tak bych byl opatrný. U některých výrobců ani vyšší modely nehrají tak, jak u jiných pomalu základ. Dal bych na zkušenosti a na to, jak se dané věci opravdu projevují. Další info, co tě zajímá, klidně přes mail. :-)
o 02.03.2013, 18:39 | cin
ne tak repraky prohlizet nebudu, ale myslel jsem ze je lepsi koupit lepsi hned, treba se casem rozhoupu na ten zesilovac a pak bych zas musel kupovat repro novy, vykonnejsi. Jinak slovem "obycejny" jsem se nechtel nikoho dotknout, ani urazit, proste mi to tak prislo. A kdyz uz jsme u toho, co tedy rikate odbornici na ty GZ?
o 02.03.2013, 23:17 | Maxxxxam
tak prvne pises o vzhledu a ted zas o tom, ze je lepsi koupit rovnou lepsi :-) Rovnou lepsi jsou ty u- dimension
o 03.03.2013, 21:25 | ladinek
[ Link ] Tyhle jsou hodně vychvalovaný, hrají parádně co jsm čet .
o 04.03.2013, 23:23 | cin
Tak je to vyreseny, Jirka z Revilohifi mi udela komplet zastavbu , navrhne a doda komponenty, takze to bude super od profika :-) Jinak vsem moc dekuju za rady a nazory :-)
o  Zpět  o  Nahoru
o

Vložit nový příspěvek do fóra

Pro vložení příspěvku musíte být přihlášen/a.
Stránka vygenerována za 0.3146 sekund.