Auto HI-FI Club CZ

autohifi,auto hi-fi,auto hifi,autohificlub,auto hi-fi club,club, klub,fórum,autorádio,autozesilovač,autorádio cd,autorádio mp3,autorádio dvd, tuning,srazy,tuningshow,klub,emma,dbdrag,tuning,autotuning,carstyling, tlumeni, Alpine,octavia,Brax,Denon,Clarion,Pioneer,Sony,panasonic,Helix, Dynamat,dego,Hertz,Audison,Fusion,McIntosh,Focal,Rockford Fosgate,Dynaudio,JBL,xenony,becker,jvc,kenwood,ground zero,dietz,morel doorboardy ,zapojeni,felicia,pioneer,peugeot,zastavba,audio,306,repro,golf,instalace,dls,4x100,FELICIE,morpheus,helix,audi(forum)

o

Forum > Autohifi > i40 infinity hifi

o Navštíveno 3591x o
o 02.03.2013, 10:59 | San
Čus lidi, koupil jsem i40 v plný výbavě. Mám tam hudbu infinity, který hraje naprosto skvěle ,ale z nějakého důvodu korejci opět nedotáhli vše do konce. Ve předu jsou repráky na výšky (malé ve dveřích nahoře nad klikou dveří), ty určitě od infinity nejsou a budou pravděpodobně serie a zbytek repro, které jsou od infinity si z veškerou hudbou poradí naprosto skvěle - nebojím se to srovnat z BOSE u audi - ., Ale kdy pustim určité songy z určitýma basami, tak tyto vejškové repráky začnout neuvěřitelně šumet, vybrovat a bzučet... neví někdo co stím? klidně tam nasadit stejná tvar repro od nějakého jiného výrobce, či jestli to přímo neděla inifity? Je to fakt otřesný a půlku songu si v autě ani nepustim (a to nahlas myslím volume 16/30) a ještě mi v hjunde řekli, že ať se nedivim, že když to posluchám moc nahlas, že to k tomu není stavěné. Potom nechápu, proč se do aut dává přemiová hudba... :) díky za Vaše typy. Nechci to na tuningové srazy, takže fakt nepotřebuji aby mi auto skákalo po silnici kvůli hudbě, ale někdy trefim song, dám si ho trochu nahlas (20/30) a co se začne dít s těma vejškama, to jsem jen čumel... :(

o 02.03.2013, 12:48 | clown
a ses si jistej, ze to neni radiem ? ze by to neutahlo a pak delalo bordel .., zkusil bych servis, aby to vymenili, resp. jinou i40..

ale koukam, ze te bude asi cekat stejna anabaze jako lidi se Superbema :(
o 03.03.2013, 08:33 | jok3r
Ono by možná stálo za pokus stavit se v salonu a jestli by ti nemohli tu určitou skladbu pustit v jiny i40, podle toho bych pak řešil reklamace :)
o 03.03.2013, 22:56 | noclue
na teje premiovej hudbe je vacsinou premiova len cena... najprv by som stiahol nastavenie ekvalizeru vysok, basov a vsetkych ostatnych zvukokurvitiek na +0db resp flat. Ked to bude robit dalej, tak ako clown
o 03.03.2013, 23:42 | Proffesor_W
pokud to hraje jako BOSE u audi, tak to musi byt fakt hrozny
o 04.03.2013, 11:36 | 323Marty
Hahaha, jako proffesor!
Infinity je výborná značka, ale předpokládám, že v těch dveřích asi kompa Kappa Perfect nejsou. Co se týče té "prémiové hudby" osobně bych viděl největší šunt ve formě rádia. Když stojí základní jednotka za pytel s.aček, tak ani padesát špičkovejch repráků z toho nic nevykouzlí :o( Jinak samozřejmě jako noclue - dohlídnout na to, že máš vypnutý loudnesy a nastavenou plochou křivku. Kolega takhle v autě odrovnal už hezkejch pár středobasů, protože má vohulený basy v octě na +6 a poslouchá to za hranicí rozumu a s takovim zkreslenim, že se divim, že ještě neni hluchej. No, vlastně už asi trochu musí bejt, jinak to neni možný.
o  Zpět  o  Nahoru
o

Vložit nový příspěvek do fóra

Pro vložení příspěvku musíte být přihlášen/a.
Stránka vygenerována za 0.3288 sekund.