Auto HI-FI Club CZ

autohifi,auto hi-fi,auto hifi,autohificlub,auto hi-fi club,club, klub,fórum,autorádio,autozesilovač,autorádio cd,autorádio mp3,autorádio dvd, tuning,srazy,tuningshow,klub,emma,dbdrag,tuning,autotuning,carstyling, tlumeni, Alpine,octavia,Brax,Denon,Clarion,Pioneer,Sony,panasonic,Helix, Dynamat,dego,Hertz,Audison,Fusion,McIntosh,Focal,Rockford Fosgate,Dynaudio,JBL,xenony,becker,jvc,kenwood,ground zero,dietz,morel doorboardy ,zapojeni,felicia,pioneer,peugeot,zastavba,audio,306,repro,golf,instalace,dls,4x100,FELICIE,morpheus,helix,audi(forum)

o

Forum > Autohifi > R:Laminát

o Navštíveno 2822x o
o 03.03.2013, 23:00 | dr.marty
Čau chlapci,chtěl jsem se zeptat jestli mi sem nemůže někdo hodit link kde a jakej laminát koupit?Chtěl bych udělat domečky pro výšky na A sloupek a možná i něco víc.Teoreticky vím jak na to,ale ne kde to seženu.Předem moc díky

o 03.03.2013, 23:02 | wefa
[ Link ]

Zavolat sem, poradí velmi ochotně.
o 03.03.2013, 23:15 | dr.marty
ok,zkusím zavolat.Jen jsem myslel,že když tu každý dělá s laminátem,tak dostanu link,objednám o doma se s tím už poperu :)).Ale v poho,zkusím tam zavolat.Jen jsem zvědavej jak jim budu vysvětlovat co vlastně chci :))
o 03.03.2013, 23:15 | dr.marty
wefa:jinak díky
o 04.03.2013, 00:25 | DaveX
Na začátek bych koupil pixlu polyesterové pryskyřice někde v krámě. Obi, Bauhaus, Potřeby s barvama, stavebniny apod. nebo přímo laminovací sadu [ Link ]

na začátek to stačí a alespoň si to vyzkoušíš.

Jinak havel je super, ale pokud budeš dělat něco menšího, tak to, co si koupíš 2x přeplatíš poštovným a balným. (tedy jestli to tam tak ještě je).
o 04.03.2013, 09:38 | dr.marty
DaveX:Díky,takhle nějak polopatě jsem to potřeboval :))
o 04.03.2013, 18:13 | obelixof
tuhle konkrétní sadu na kterej je tu link mají v bauhausu, nedávno jsem vyzkoušel a na začátek to určitě stačí :)
o  Zpět  o  Nahoru
o

Vložit nový příspěvek do fóra

Pro vložení příspěvku musíte být přihlášen/a.
Stránka vygenerována za 0.3238 sekund.