Auto HI-FI Club CZ

autohifi,auto hi-fi,auto hifi,autohificlub,auto hi-fi club,club, klub,fórum,autorádio,autozesilovač,autorádio cd,autorádio mp3,autorádio dvd, tuning,srazy,tuningshow,klub,emma,dbdrag,tuning,autotuning,carstyling, tlumeni, Alpine,octavia,Brax,Denon,Clarion,Pioneer,Sony,panasonic,Helix, Dynamat,dego,Hertz,Audison,Fusion,McIntosh,Focal,Rockford Fosgate,Dynaudio,JBL,xenony,becker,jvc,kenwood,ground zero,dietz,morel doorboardy ,zapojeni,felicia,pioneer,peugeot,zastavba,audio,306,repro,golf,instalace,dls,4x100,FELICIE,morpheus,helix,audi(forum)

o

Forum > Autohifi > R: Prosim o radu k zesilovaci

o Navštíveno 2675x o
o 07.03.2013, 05:01 | Larry23
na jendokanalovem zes. tridy D 2 x plusovy konektor a 2 x minusovy konektor na basak. Jedna se mi o zapojeni. Mam basak ktery ma dve civky 2 x 2 Ohm. Muzu zapojit to dohoto zes. normalne jednu civku +- a druhou hned vedle +-. V manualu u zes. je zobrazeno pouze zapojeni do zes. 1 x +-. Za vsechny rady dekuju.

foto k příspěvku  od Larry23

o 07.03.2013, 05:04 | Larry23
Kdyz bych chtel zmenit impedanci a propojim kabely na sw. tak vysledny +- mam zapojit - prvni vlevo a + posledni vpravo; nebo - prvni vlevo a + prvni z tech dvou anebo je to uplne jedno a zes. si v tom udela poradek???
o 07.03.2013, 07:36 | TommyDS
tie konektory su vnutri zapojene paralelne. takze ak mas 2x2ohm woofer, mozes zapojit kazdu cievku zvlast, mal by si mat nominalnu impedanciu na zosiku 1ohm. Zdvojene vystupy su tam hlavne z dovodu aby si mohol zapojit viacero subwoofrov, pripadne pouzit co najhrubsiu kabelaz... Pokial by si cievky zapojil uz na subwoofry paralelne, tak by si musel zapojovat do prveho minusu aj plus vlavo (alebo do prveho plus aj minusu v pravo)
o 07.03.2013, 11:38 | Larry23
Ofotil jsem z manualu k zes. a nikde se tam nepise o DVC sw, jen mono, tak nevim jestli bylo pro hifonics tak tezke udelat do manualu o jeden obrazek navic se zapojenim DVC sw nebo jednoduse napsat ze z DVC musim k zes. privest pouze jeden + a jeden -. Jsem z toho zmateny :)

foto k příspěvku  od Larry23

o 07.03.2013, 11:41 | Larry23
Jinak Diky Tommy
o 07.03.2013, 11:42 | petis
Máš tam obrázek se dvěma woofery. to je stejný jako DVC sub. Tedy každou cívku zapoj na svorky a budeš mít 1ohm. Když spojíš plus jedný cívky s mínusem druhý cívky na wooferu a plus a mínus co ti zustane napojíš na svorky dostaneš 4ohm.
o 07.03.2013, 12:06 | Larry23
ok. super. diky moc, o to mi slo, nevedel jsem jestli to tak jak rikas muzu napojit, teda plusminus z jedne civky na zes. a plusminus z druhe civky na zes. Kdyz vsude je rozkreslene jenom zapojeni jednoho a vice SVC sw. Nevedel jsem jestli nahodou pri zapojeni tak jak rikas nbude jedna ze dvou civek nejak "osizena" o vykon a to po case povede ke ztrate sw. Jinak diky.
o  Zpět  o  Nahoru
o

Vložit nový příspěvek do fóra

Pro vložení příspěvku musíte být přihlášen/a.
Stránka vygenerována za 0.3176 sekund.