Navštíveno 3013x

zdravim nema nahodou niekto skusenost s SW Peerless XXLS-10CW 10 hlavne co sa tyka vykonu kolko je optimum rms resp. minimum ? Je to v uzavrenke okolo 17l. nejak tak. Co som dohladal tak papierovo okolo 175 rms/ 4 ohm. avsak inde sa uvadza 300 rms/4 ohm. dost sa vykony rozchadzaju.
SW by so chcel dat na helix hxa mkII kde 3 a 4 kanal cize 250 rms/4 ohm. len ci to nebude malo ? nakolo druha moznost by bola dat ho na helix b2 len tu mam v plane zase na kompa v aktive. thx za kazdu odpoved nazor.
250 je ok, postav mu na porovnanie BR a uvidis ako ozije
jojo nad BR som rozmyslal ale tlaci ma miesto cize cim mensia litraz tym lepsie. kazdopadne dik.
to noclue: si mal ten SW v BR ? v kolko litr. boxe ? ak do cca 30 l. to by este mozno slo.
to noclue: si mal ten SW v BR ? v kolko litr. boxe ? ak do cca 30 l. to by este mozno slo.
mal som ho len pozicany v BR bedni tu som nestaval, odhadom okolo 30-35L, Ako closed sme dali 20L, tak ako odhadom davam na vsetky desiny :) nakoniec som zobral miesto neho Visaton TIW250
ratal som BR okolo tych 30l no nic budem musiet skusit ten BR. Hlavne mi ide o presnost nepotrebujem ziadne hucanie no kazdopadne skusim

12.03.2013, 18:08 |
alfik mám peerless 835017 v uzavrenke okolo 15l viac som si nemohol dovoliť zvukovo paráda samozrejme nemoze clovek cakat uplny spodok ale mne to vyhovuje a byt tebou najskor skusim uzavrenku a potom mozno nebudes ani spekulovat nad BR.Sam vyrobca pise ze br nieje vhodny do auta kedze to dole sposobi velky hrb
momentalne to mam v uzavrenke 17 l. a zvukovo fajn presny bas krmeny bol mb quartom len momentalne zosiky idu do znacky helix a tam mam k dispozicii len 250 rms. Cim krmis ten peerless 835017 a kolko rms mu davas ?

14.03.2013, 09:15 |
alfik mam ho na zosiku phase evolution opus 500.1 a vykonova rezerva je podla mna dost velka.500W mu urcite nejde.Myslim ze tych 250W je uplne dostatocne
jojo si myslim ze to bude pohoda aj ked bodla by rezerva na zosiku