Navštíveno 3271x

Zdravím, mám dotaz - chystám se na audio zástavbu, která bude obsahovat tyto komponenty:
- Rádio Alpine CDA 117RI
- ve dveřích kompa 13cm Rockford Fosgate Punch P125S
- v zadním platu dvoupásmové koaxy (nebo kompa - zatím vybírám - doporučte kdyžtak něco)
- pro krmení reproduktorů v kabině bude sloužit zesilovač RF Punch P450.4
- pro krmení subwooferu použiji RF Punch P550.2
- subwoofer RF Power T110D2
Můj dotaz zní: bude při této sestavě potřeba kapacitor nebo "postačí" koupit pořádné kabely a nějakou "lepší" baterii? (např. Exide Maxima atd.)???

10.03.2013, 13:40 |
ivls postačí dobrá baterie a vhodně zvolené kabely
jinak bych misto 13 tek volil 16 ky a na zadní plato bych se vykašlal
No vzhledem k tomu, že jsou ve dveřích malé ovály (teď nevím přesně rozměr) a nechci moc upravovat tapecy tak tam dám 13. Už mi tady leží delší dobu a nechci kupovat jiné. Je to do Alfy GTV. Takže zadní plato ne? To mi radí více lidí a něco na tom asi bude no :-). Je pravda že vzadu stejně nikdo skoro nesedí :-).
Jakou baterii bys mi osobně doporučil???
presne tak baterka a kabely a nebudes mit problem.
kolik chces investovat do baterky?
Jako Ivls, velmi dobrá baterka je například Hollywood SPV 20
[ Link ] Mrňous, co ti to ukrmí a přitom ho můžeš dát prakticky kamkoliv..

10.03.2013, 21:16 |
Venca146 | Upraveno: 2013-03-10 21:21:43
Investice do baterie mi je celkem jedno - jestli bude stát 3 nebo 5000,-... Potřebuju ale menší rozměry - mám betrii už z výroby v kufru, který má jen 110l, a kdo ví, jak to vypadá v kufru GTv, tak mi dá za pravdu, že s rozměry baterie si nemůžu nijak vyskakovat.
Takže na repro za zadními sedadly se mám vykašlat a nechat to jen na kompech co budou vpředu?
Takže na repro za zadními sedadly se mám vykašlat a nechat to jen na kompech co budou vpředu?
Taky mám jen vepředu třináctkový kompa a v kufru basák a myslim, že to je naprosto dostačující kombinace i v e39. Pokud máš takhle prťavý auto, je to naprosto v pohodě. Na SPL soutěže to samo nebude, ale na slušně hlasitou kvalitu rozhodně ano. Jinak k tématu - kapacitor rozhodně nepotřebuješ.