Navštíveno 2826x

Aneb spojení dvou italských mistrů :-)
Jen by mě zajímalo proč tam pořád cpou ty zadní repro? navíc hned za hlavou a proč nedali woofer dopředu tak jak se na správnou SQ instalaci sluší a patří :)))

Tak kdo to přiveze na EASCU? :DDD

12.03.2013, 14:45 |
Marťas1 | Upraveno: 2013-03-12 14:46:14
Tuner2: noo :DDD
Vypadá to parádně. Chtěl bych to slyšet v reálu :-)

12.03.2013, 15:58 |
Augi Co se Ti na těch zadních nelíbí? Stejně už tam byla ďoura po těch původních, tak je aspoň líp nasměrovali ;-)
Augi: Nelíbí se mě vůbec jejich přítomnost. V autě posloucám muziku, ta je nahraná stereo a tak zadní kanály nejsou třeba, ba přímo jsou nežádoucí neb to totálně rozbije prostor.

12.03.2013, 17:28 |
Augi Tuner#2: Ale já to chápu, taky jsem bejval SQ magor :-) Je fakt, že ve dvojsicu je zbytečný mít zadní repro - já to spíš vnímám tak, že sériová Huayra má taky zadní repro, takže jak by se na to ten zazobanec díval (kterej nemá o SQ ani páru), kdyby si připlatil a měl tam "toho" míň... A zadní repro takovýmu koncákovi právěže dodá pocit prostoru a nějaký stereo ho moc nebere. Ale je pravda, že se nad tím Horacio mohl zamyslet, dosáhnout pure SQ a ještě by ušetřil 3-4kg na těch zadních repro. ;-)
Hmm, aneb když peníze jsou to poslední, na co se hledí. Musí to bejt nádhera. Zajímaly by mě dvě věci: Co je zbytek sestavy a kolik kg navíc to celkově přineslo. Třeba takový tlumení, vzhledem k tomu, že u toho auta šlo prvoplánově výrobci o hmotnost, tak tam moc dobrý odhlučnění nebude. A že bych chtěl pořád tou aparaturou jen překřičovat motor, to se mi nezdá jako dobrej nápad. Každopádně to je naprosto irelevantní, chtěl bych to slyšet a klidně bych si fader nastavil na předek :o))

12.03.2013, 18:32 |
Augi Kdo neviděl, doporučuji:
[ Link ] Dokument od National geographic.

13.03.2013, 08:26 |
Toxxx No to je hodne luxus:)
krásné video. Úplně supr je ta dílna v 26:45 ale to beru z pohledu že dělám podobnou práci a v košilce a polobotkách by tady asi nemohl být :-)

13.03.2013, 10:38 |
jok3r teď abych šel sušit klávesnici po 45minutách slintání :D rozhodně je mazec jak tam nikdo nemá montérky, všichni nóbl všechno nářadí jak nový, podlaha že by se na ní dalo jíst,,, ukažte mi někdo takovou dílnu v čr
no zase upřímně když měli dojet amíci k nám na audit, tak se skoro natíral trávník na zeleno :-D

13.03.2013, 11:57 |
jodua sice OT ale ted s tou travou jsi mi primomnel tohle:
[ Link ] :D