Navštíveno 2533x

14.03.2013, 21:07 |
cin Co by jste doporucili- koupit starsi P88RS nebo novou P80PRS, predem chci rict ze funkce na Ipod a podobny sracky me nezajimaji, preferuju pouze kvalitni poslech tuneru FM a poslech CD s MP3, ani nehodlam stavet zadnou super aparaturu v aktivu, diky za rady a nazory :-)

14.03.2013, 21:10 |
Toxxx Jedine P88rs. Vypada dobre a hra dobre. P80PRS hra iba dobre:) Ale ak nebude aktiv atd je tychto radii pre teba skoda;)

14.03.2013, 21:13 |
cin no je pravda ze nejsem zadny odbornik a audiofil, nicmene tyto radia se mi libi a rad bych si jedno z nich poridil, zatim o mne vede P88RS protoze ma lepsi tuner DQ4+ a i vzhledove to je klasika

14.03.2013, 21:14 |
Toxxx No tak ak sa ti paci tak ho ber ale je ho skoda nechat neposkvrnene:D
Pakliže tě zajímá FM tuner a CD s MP3, jsou pro tebe tato rádia až moc luxusní. Jejich cena a hodnoty spočívají ve výbavě (hlavně procesorů), kterou ty nechceš využívat, navíc jejich kvality hodláš využívát a degradovat různými komprimovanými formáty hudby. Osobně bych vybíral z nižších, v tvém případě kvalitativně nerozpoznatelných řad.
Co se týká tuneru, měl jsem jak 88 RS, tak 80 PRS a v kvalitě příjmu signálu jsem nepoznal naprosto žádný rozdíl. :-)