Navštíveno 3415x

[ Link ] Má smysl kupovat tento SW do felicie, když dám do dveří 2x16cm kompa a vytlumím je ? Nedokážu odhadnout, jestli je tendle SW dobrá muzika za málo peněz.
To vypadá na nějakej Starbass, to asi nee :)
tuba je na houby, kór takový noname.. Takže odpověď na tvou poslední větu je NE...

17.03.2013, 13:31 |
Muff a co by jste mu dokázaly dát za litr lepšího dohromady??
myslím si že nic...za ty love pokad je to fuknční,lepší asi neseženeš.Takže za mně ano ;-)
tuba ne...
Muff: Subwoofer Phase EVOLUTION Aliante 10si + Ozvčnice
za 1500,-
[ Link ] stačí hledat...nebo si počkat až se něco pěknýho objevý
A neměl by si lepší obětovat trochu víc peněz a koupit nějákej set
[ Link ]
zase v ceně je i zesík a ten má taky nějakou hodnotu

17.03.2013, 14:48 |
CRK to je pravda, ale zase je ten sub na hovno... jinak za ty prachy to jde, ale od subu nic nečekej... odkud jsi?
zesik za 500 je zadara ...a ta tuba je zase zadara draha :-(

17.03.2013, 14:59 |
ladinek | Upraveno: 2013-03-17 15:08:52
[ Link ] alespoň takhle , když levnou.
[ Link ] kdyby tubu tak já bych vzal tuhle, ale tubu jsem nikdy neslyšel, tak si neumím ani představit její projev, JBL, by už něco mělo zahrát.
Tady máš perlu :)
[ Link ]
Je nevim , možna bych ani woofer nepotreboval. Dam do prednich dveri tyhle kompa
[ Link ] , ale neznam jejich parametry, tak sem chtel mit alespon trochu bassů jistých

17.03.2013, 15:21 |
Muff radaman:ale to už jsi na 1500 :-D ne na litru,navíc jsi bez zesiku a vhodný zes bude taky něco stát.takže to už by bylo s cenou trochu jinde.pokud je ten zes funkční je to 4k.když neveme nejlevnější kompa které najde na burze tak jako doplnění tuba ujde.znamej vzal z burzy něco podobného..stálo to snad 4kila nové,hodil to do staré bedny co našel na dílně i s no-name zesikem,hodil to do dodávky a musím říct že to hrálo na doplnění k origo bednám až moc dobře..a byl na ceně ani né litru.samo chce to peníze,ale jako za litr do winter káry v pohodě :-D
za ty peníze asi těžko seženeš "něco" lepšího ted záleží lestli nejni lepší si připlatit a koupit osvědčenou kvalitu
sklipky : kdyžtak druhá varianta
[ Link ] neni lepší 2kanál než 4kanál na subák? :) ten borec něco o tom mohl vědět,pač jěn tak basovej tunel někdo nedělá ,lepší jak díra na drobný a lepší jak tuba ;)
nevim proč to nedal na mustek,mohlo to bejt lepší ;)
No asi se na to vykašlu a woofer vubec kuovat nebudu .... Mam ted jiný problém, a to , že se mi do dveří nevejdou kompa, takze asi budu muset sehant jiny s menší montážní hloubkou, proto musim prodat tyhle:
[ Link ] Poradíte pls jakou mužou mít hrubým odhadem cenu ? Neznam žádné parametry, mam jen foto
[ Link ]
flash: tedko si tomu dal korunu na hlavu.... :D člověk co podává inzerát o tubě asi nic vědět nebude a hlaně to koupil někde v bazaru, jelikož mě ukaž jak domácích podmínkách uděláš papírovou tubu ...Ty jsi fakt chytrej...
Jinak k izerátu: Zesík dobrý tuba špatná obojí nemá cenu kupovat, Radši bych přidal byt 500 nebo 1000 a našel něco co má význam, jinak tubu můžeš dát do klasický bedny a to už je o něčem jinym

18.03.2013, 13:05 |
FlasH AHC | Upraveno: 2013-03-18 13:08:17
endru.ondra: asi ses maličko spletl,pač sem myslel tu čevenou bednu s tim sony zesákem sem dával link
[ Link ] , a ne tubu!! ;) Korunu si nasadil zase ty :D
Otázka zněla co by mohl koupit jiného za 1000kč ,tak sem dal link na inzerát,asi ses nepodival.