Auto HI-FI Club CZ

autohifi,auto hi-fi,auto hifi,autohificlub,auto hi-fi club,club, klub,fórum,autorádio,autozesilovač,autorádio cd,autorádio mp3,autorádio dvd, tuning,srazy,tuningshow,klub,emma,dbdrag,tuning,autotuning,carstyling, tlumeni, Alpine,octavia,Brax,Denon,Clarion,Pioneer,Sony,panasonic,Helix, Dynamat,dego,Hertz,Audison,Fusion,McIntosh,Focal,Rockford Fosgate,Dynaudio,JBL,xenony,becker,jvc,kenwood,ground zero,dietz,morel doorboardy ,zapojeni,felicia,pioneer,peugeot,zastavba,audio,306,repro,golf,instalace,dls,4x100,FELICIE,morpheus,helix,audi(forum)

o

Forum > Autohifi > R: Volvo S60 subwoofer

o Navštíveno 2452x o
o 20.03.2013, 23:09 | WiLaS
Nemá někdo zkušenosti s instalací wooferu do s60? Kamárad chce řešit do nového auta. Předtím měl golfa III woofer cca kolem 500wrms a nehrálo to špatně. Teď je otázka jelikož je potřeba v kufru co nejvíce místa jestli udělat zástavbu místo rezervy nebo udělat ozvučni podél sedaček a popřípadě jaké použít komponenty aby to něco zahrálo v sedanu??? Vzadu je místo plata hodně silná plechařina.

o 21.03.2013, 10:01 | dr.marty | Upraveno: 2013-03-21 10:02:25
měl jsem Volvo S60 rok 01.Za sedačkou ozvučnici se dvouma basákama pioneer TS-W303F rms 160w.Bylo to na zmůstkovanym 4-kanálu a zahrálo to celkem obstojně.Obr výhoda byla to,že baterku to má v kufru
o 21.03.2013, 10:07 | kral007 (eXtrem-audio.cz) (M)
S60 jsme asi delali :-)
klidne at se zastavi
o 21.03.2013, 15:30 | WiLaS
On má taky rok 01. Neměl by jsi nějaké foto??
To kral007 díky za nabídku bude stavět sám jen jsme chtěli něco pro inspiraci jelikož ta 60 hraje sama o sobě celkem slušně ale hold se mu zastesklo po basách ;)
o 21.03.2013, 15:41 | dr.marty
foto bohužel nemám,ale zůstala mi tady ozvučnice která tam přesně pasuje.Když jsem jí tam zasunul,tak mi mezi ní a tím plechovým platem zůstalo místo akorát na zesik,který byl přišroubovaný na tom platu ze spoda.Kostru jsem měl na šroubu vedle baterky.A dokonce jestli bude chtít měnit rádio,tak jak jsem to udělal já,tak tu mám přesnou redukci na 1DIN.
o  Zpět  o  Nahoru
o

Vložit nový příspěvek do fóra

Pro vložení příspěvku musíte být přihlášen/a.
Stránka vygenerována za 0.3822 sekund.