Auto HI-FI Club CZ

autohifi,auto hi-fi,auto hifi,autohificlub,auto hi-fi club,club, klub,fórum,autorádio,autozesilovač,autorádio cd,autorádio mp3,autorádio dvd, tuning,srazy,tuningshow,klub,emma,dbdrag,tuning,autotuning,carstyling, tlumeni, Alpine,octavia,Brax,Denon,Clarion,Pioneer,Sony,panasonic,Helix, Dynamat,dego,Hertz,Audison,Fusion,McIntosh,Focal,Rockford Fosgate,Dynaudio,JBL,xenony,becker,jvc,kenwood,ground zero,dietz,morel doorboardy ,zapojeni,felicia,pioneer,peugeot,zastavba,audio,306,repro,golf,instalace,dls,4x100,FELICIE,morpheus,helix,audi(forum)

o

Forum > Autohifi > 2 radia

o Navštíveno 2668x o
o 22.03.2013, 17:08 | repak | Upraveno: 2013-03-22 17:11:56
zdravim premylam ze by som do mojej audi dal original rnse radio s navigaciou a do kastlika by som supol pio. chcem sa spytat keby som obe napojil na jeden signalovy kabel do zosilnovaca je to hlupost? mohli by sa radia navzajom poskodit? alebo to vyriesit normalne ze z original navigacky by som zobral signal z dvoch kanalov(predne reproduktory) a zapojil to ako vstup pre pio(radio) na 3.5mm jack?

o 22.03.2013, 17:52 | repak
a toto je tiez dobra kravina... ved to nieje sluchatkovy vystup z navigacie ale plnohodnotny signal pre reproduktor. nejake napady ako to poriesit?
o 23.03.2013, 19:00 | kiddhombre
hi-lo adapter
o  Zpět  o  Nahoru
o

Vložit nový příspěvek do fóra

Pro vložení příspěvku musíte být přihlášen/a.
Stránka vygenerována za 0.3117 sekund.