Auto HI-FI Club CZ

autohifi,auto hi-fi,auto hifi,autohificlub,auto hi-fi club,club, klub,fórum,autorádio,autozesilovač,autorádio cd,autorádio mp3,autorádio dvd, tuning,srazy,tuningshow,klub,emma,dbdrag,tuning,autotuning,carstyling, tlumeni, Alpine,octavia,Brax,Denon,Clarion,Pioneer,Sony,panasonic,Helix, Dynamat,dego,Hertz,Audison,Fusion,McIntosh,Focal,Rockford Fosgate,Dynaudio,JBL,xenony,becker,jvc,kenwood,ground zero,dietz,morel doorboardy ,zapojeni,felicia,pioneer,peugeot,zastavba,audio,306,repro,golf,instalace,dls,4x100,FELICIE,morpheus,helix,audi(forum)

o

Forum > Autohifi > jake repro?

o Navštíveno 3036x o
o 25.03.2013, 14:46 | Vytch318cabrio
Tak jeste jeden dotaz omlouvam se ale jsem nezkuseny a potrebuju poradit...po chvili zvazovani a radeni se jsem se zozhodl nasledovne...nasel jsem super repraky dopredu [ Link ] a k nim bych potreboval doporucit vyhovujici 4kanalovej zesilovac a repra jeste dozadu(ne do plata ale do dveri, jedna se o cabrio) diky moc za vsechny rady a nazory!!! premyslel sem o tomhle zesiku [ Link ] ale nevim jesli uz to neni zbbytecne moc...poradte prosim diky =)

o 25.03.2013, 19:47 | 323Marty
Tak repráčky sis vybral opravdu moc fajn. V kombinaci s tim zesilovačem to bude velmi příjemné ozvučení. Bohužel s tou hlavní jednotkou, kterou vybíráš o příspěvek níže to je jak házení perel sviním. Nejdřív kup pořádný autorádio a pak vybírej takhle dobrej zbytek sestavy. Co se mě týče, tak se zeptám jednoduše - kolikrát vozíš v tom kabriu lidi vzadu? Osobně bych se na zadní repráky vyfláknul a ten předek zapojil v aktivu na ten čtyřkanál. Ale chce to pořádný autorádio a ne ten šmejd, co vybíráš.
o 25.03.2013, 22:24 | Vytch318cabrio
No prave proto sem se tady zaregistroval abych dostal naky rady =) abych pravdu rek,myslel sem si ze neni spatny,tak mi porad nejaky konkretni radio ktery by bylo dobry?
o 25.03.2013, 22:35 | Vytch318cabrio
No prave proto sem se tady zaregistroval abych dostal naky rady =) abych pravdu rek,myslel sem si ze neni spatny,tak mi porad nejaky konkretni radio ktery by bylo dobry?
o 25.03.2013, 22:43 | CarMedia.cz
Například Pioneer DEH-80PRS a dát předek pěkně do aktivu. Ovšem nevím, zda-li k tomu máš dostatek zkušeností. Rádio zde: [ Link ]
o 26.03.2013, 09:33 | 323Marty
Jo jo, přesně co píše Revilo! Vynikající rádio do téhle sestavy i designově do e30. Myslim, že za podmínky dobré montáže to bude naprosto špica zvuk!
o 26.03.2013, 10:05 | Vytch318cabrio
No tak super,to radio se mi libi! diky moc za radu! ale stejne bych tam chtel zapojit i ty repraky vzadu...vzadu lidi vozim a celkove by se mi to asi libilo vic. Jinak mate pravdu ze k instalaci urcite nemam potrebne zkusenosti ale urcite to nebudu zapojovat sam. A pri predpokladu ze bych tam daval i zadni repra bych se mel koukat po kterych?
o 26.03.2013, 10:20 | 323Marty
Nemám páru, co je vzadu v bocích za řidičem, vsadil bych na nějaký deseticentimetrový středo středový hrůzy, který ti budou ten zvuk jen mrvit, protože výkon toho zesu neunesou, hrát budou mizerně a bude tě to štvát :o) Doma posloucháš stereo taky určitě jen ze dvou reprobeden ne? Jinak pokud si nedáš říct, bylo by nejlepší sehnat reproduktory ze stejné série jako ty předky, aby se dalo aspoň trochu předpokládat, že budou hrát podobně. Jenže to nikdy nebudou :o( Co tak se dohodnout tak, že nejdřív zapojíš jen ten předek a pak, až zjistíš, že bez těch zadních opravdu nemůžeš žít, dokoupíš zadek. Mimochodem, já mám v obří e39 taky jen 13cm kompa vepředu a vzadu nic a ani mě, ani spolujezdcům to rozhodně nechybí.
o 26.03.2013, 11:27 | CarMedia.cz
Na zadky se vyprdni. Jednu zajímavou E30 jsme stavěli. 165ky středobasy do dveří, výšky na sloupek. V případě aktivu a dobrého nastavení je to pecka. [ Link ]

Proto bych se vyprdl na 130tky a nějaké bastlení, i ty dveře se dají udělat tak, že vypadají velmi dobře a hlavně vše funguje.
o 26.03.2013, 13:45 | Vytch318cabrio
Ok tak dobre,necham si poradit od zkusenejsich. takze zatim zadky resit nebudu,udelam ten predek a pak se uvidi co dal =) kazdopadne vsem diky moc za cene rady!!
o  Zpět  o  Nahoru
o

Vložit nový příspěvek do fóra

Pro vložení příspěvku musíte být přihlášen/a.
Stránka vygenerována za 0.3224 sekund.