Auto HI-FI Club CZ

autohifi,auto hi-fi,auto hifi,autohificlub,auto hi-fi club,club, klub,fórum,autorádio,autozesilovač,autorádio cd,autorádio mp3,autorádio dvd, tuning,srazy,tuningshow,klub,emma,dbdrag,tuning,autotuning,carstyling, tlumeni, Alpine,octavia,Brax,Denon,Clarion,Pioneer,Sony,panasonic,Helix, Dynamat,dego,Hertz,Audison,Fusion,McIntosh,Focal,Rockford Fosgate,Dynaudio,JBL,xenony,becker,jvc,kenwood,ground zero,dietz,morel doorboardy ,zapojeni,felicia,pioneer,peugeot,zastavba,audio,306,repro,golf,instalace,dls,4x100,FELICIE,morpheus,helix,audi(forum)

o

Forum > Autohifi > problem zesík

o Navštíveno 2798x o
o 30.03.2013, 15:43 | jucki
čaute lidi . doufám že mi tu poradíte . vezmu to jednoduše . mám WOOFR 2x4ohm (phaseevolution) zesík emphaser 2K . když to chci připojit na 2ohm v můstku tak se mi zesík hodí do projectu a vypne se ! cím to muže být ? jinak vse hraje jak má 1x4ohm i na mustek . sem v koncích :)) díky za odpoved Radek tento zesík : [ Link ]

o 01.04.2013, 09:31 | Jarda S.
na 2ohm v můstku hrajou koncový stupně zesilovače na 1ohm takže nejsou stabilní
o 01.04.2013, 09:39 | jucki
díkes za odpověd . trochu nechápu . jako že by ten EMPHASER neumel 2OHM v mustku ? podle výrobce umí jak 2 tak i 1 OHM . není možne že by byl basak nebo zes v háji ? díky
o 01.04.2013, 09:50 | Pavel 528
no bud mas KO zesik ,nebo SW-KO civka a ktera muze jit do zkratu a zesik hodi protect....

zesik muzu promerit popr. opravit
o 01.04.2013, 10:01 | jucki
díkes za odpověd . trochu nechápu . jako že by ten EMPHASER neumel 2OHM v mustku ? podle výrobce umí jak 2 tak i 1 OHM . není možne že by byl basak nebo zes v háji ? díky
o 01.04.2013, 10:04 | jucki
Pavel 528 : DÍKY nejsem nejaký technický typ na proměřování zesíku . stačí teda zmeřit ( multimetrem ) kanály na zesíku a tím se mi vse vyjasní ? pokud chapu dobře . díky
o 01.04.2013, 10:20 | jucki
ted tu čtu že mužeš proměřit aha :) od kud si ? já sem z Olomouce .. zesík nemám dlouho koupil sem ho pred týdnem přípaně ho reklamuji ! este jedna technická MISTO MĚRENÍ ZESÍKU měl bych to poznat i po připojení na druhý SW ? zda to bude dělat znovu . ??
o 01.04.2013, 10:27 | jucki
ted tu čtu že mužeš proměřit aha :) od kud si ? já sem z Olomouce .. zesík nemám dlouho koupil sem ho pred týdnem přípaně ho reklamuji ! este jedna technická MISTO MĚRENÍ ZESÍKU měl bych to poznat i po připojení na druhý SW ? zda to bude dělat znovu . ??
o 01.04.2013, 10:37 | jucki
o 01.04.2013, 10:48 | jucki
Pavle a jeste jedna takova věc dejme tomu že připojím kanal 1 na levou cívku tak SW hraje . potom na pravou tak hraje taky , s kanálem 2 udělám to same a hraje jak má, ale kdyz kanal 1 dám na pravou a kanal 2 na levou tak to jen chrčí a tepe ale nehraje ! už fakt nevím :(
o 01.04.2013, 10:54 | jucki
Pavle a jeste jedna takova věc dejme tomu že připojím kanal 1 na levou cívku tak SW hraje . potom na pravou tak hraje taky , s kanálem 2 udělám to same a hraje jak má, ale kdyz kanal 1 dám na pravou a kanal 2 na levou tak to jen chrčí a tepe ale nehraje ! už fakt nevím :(
o 01.04.2013, 11:03 | jucki
o 01.04.2013, 13:29 | jucki
Tááák a je to po dlouhém zkoumání se mi podařilo připojit repro do 2ohm na zesík v můstku bez toho aby se hodil do projectu :) což je pozitivní :D vytahl sem ho z bedny a připojil novejma drátama než co byli z výroby .. a co se nestalo .. shořel . . začalo se z nej hulit a prestal hrát uplne .. takže asi z nejvetší pravdepodobností byl opravdu problem v SW .. omlouvam se že to píšu 2x až 3x jednu odpoved ale vono to samo :( ale i tak díkes za vase odpovedi caute
o 01.04.2013, 21:46 | Pavel 528
a shorelo tedy repro?
no je tedy jasne,ze jedna civka byla KO a proto hazel protect
o  Zpět  o  Nahoru
o

Vložit nový příspěvek do fóra

Pro vložení příspěvku musíte být přihlášen/a.
Stránka vygenerována za 0.3451 sekund.