Navštíveno 2798x

30.03.2013, 15:43 |
jucki čaute lidi . doufám že mi tu poradíte . vezmu to jednoduše . mám WOOFR 2x4ohm (phaseevolution) zesík emphaser 2K . když to chci připojit na 2ohm v můstku tak se mi zesík hodí do projectu a vypne se ! cím to muže být ? jinak vse hraje jak má 1x4ohm i na mustek . sem v koncích :)) díky za odpoved Radek tento zesík :
[ Link ]
na 2ohm v můstku hrajou koncový stupně zesilovače na 1ohm takže nejsou stabilní

01.04.2013, 09:39 |
jucki díkes za odpověd . trochu nechápu . jako že by ten EMPHASER neumel 2OHM v mustku ? podle výrobce umí jak 2 tak i 1 OHM . není možne že by byl basak nebo zes v háji ? díky
no bud mas KO zesik ,nebo SW-KO civka a ktera muze jit do zkratu a zesik hodi protect....
zesik muzu promerit popr. opravit

01.04.2013, 10:01 |
jucki díkes za odpověd . trochu nechápu . jako že by ten EMPHASER neumel 2OHM v mustku ? podle výrobce umí jak 2 tak i 1 OHM . není možne že by byl basak nebo zes v háji ? díky

01.04.2013, 10:04 |
jucki Pavel 528 : DÍKY nejsem nejaký technický typ na proměřování zesíku . stačí teda zmeřit ( multimetrem ) kanály na zesíku a tím se mi vse vyjasní ? pokud chapu dobře . díky

01.04.2013, 10:20 |
jucki ted tu čtu že mužeš proměřit aha :) od kud si ? já sem z Olomouce .. zesík nemám dlouho koupil sem ho pred týdnem přípaně ho reklamuji ! este jedna technická MISTO MĚRENÍ ZESÍKU měl bych to poznat i po připojení na druhý SW ? zda to bude dělat znovu . ??

01.04.2013, 10:27 |
jucki ted tu čtu že mužeš proměřit aha :) od kud si ? já sem z Olomouce .. zesík nemám dlouho koupil sem ho pred týdnem přípaně ho reklamuji ! este jedna technická MISTO MĚRENÍ ZESÍKU měl bych to poznat i po připojení na druhý SW ? zda to bude dělat znovu . ??

01.04.2013, 10:37 |

01.04.2013, 10:48 |
jucki Pavle a jeste jedna takova věc dejme tomu že připojím kanal 1 na levou cívku tak SW hraje . potom na pravou tak hraje taky , s kanálem 2 udělám to same a hraje jak má, ale kdyz kanal 1 dám na pravou a kanal 2 na levou tak to jen chrčí a tepe ale nehraje ! už fakt nevím :(

01.04.2013, 10:54 |
jucki Pavle a jeste jedna takova věc dejme tomu že připojím kanal 1 na levou cívku tak SW hraje . potom na pravou tak hraje taky , s kanálem 2 udělám to same a hraje jak má, ale kdyz kanal 1 dám na pravou a kanal 2 na levou tak to jen chrčí a tepe ale nehraje ! už fakt nevím :(

01.04.2013, 11:03 |

01.04.2013, 13:29 |
jucki Tááák a je to po dlouhém zkoumání se mi podařilo připojit repro do 2ohm na zesík v můstku bez toho aby se hodil do projectu :) což je pozitivní :D vytahl sem ho z bedny a připojil novejma drátama než co byli z výroby .. a co se nestalo .. shořel . . začalo se z nej hulit a prestal hrát uplne .. takže asi z nejvetší pravdepodobností byl opravdu problem v SW .. omlouvam se že to píšu 2x až 3x jednu odpoved ale vono to samo :( ale i tak díkes za vase odpovedi caute
a shorelo tedy repro?
no je tedy jasne,ze jedna civka byla KO a proto hazel protect