Auto HI-FI Club CZ

autohifi,auto hi-fi,auto hifi,autohificlub,auto hi-fi club,club, klub,fórum,autorádio,autozesilovač,autorádio cd,autorádio mp3,autorádio dvd, tuning,srazy,tuningshow,klub,emma,dbdrag,tuning,autotuning,carstyling, tlumeni, Alpine,octavia,Brax,Denon,Clarion,Pioneer,Sony,panasonic,Helix, Dynamat,dego,Hertz,Audison,Fusion,McIntosh,Focal,Rockford Fosgate,Dynaudio,JBL,xenony,becker,jvc,kenwood,ground zero,dietz,morel doorboardy ,zapojeni,felicia,pioneer,peugeot,zastavba,audio,306,repro,golf,instalace,dls,4x100,FELICIE,morpheus,helix,audi(forum)

o

Forum > Autohifi > 3" střed a vaše zkušenosti

o Navštíveno 3922x o
o 02.04.2013, 09:42 | Milhauzz
Dobré ráno ...

napadá mě téma 3" střed (klasika, ne kalota), něco má Hetz, Focal, AD, DLS ... zajímaly by mě osobní zkušenosti jakéhokoliv charakteru.

Nebo se to může strhnout zase v OT, jak už bývá v mých článcích zvykem (naposled Omega na prodej :))

Tak hurá do diskuze :)

o 02.04.2013, 11:15 | TommyDS
uDimension ProX M3 - mal som tento stred zapojeny v aktive. Musim povedat ze mne sa zvuk velmi pacil, velmi otvoreny, dynamicky, relativne neutralny bez zafarbenia. Za danu cenu asi jedno z naj co som pocul ...
o 02.04.2013, 13:41 | radaman
No já si naposled pořádnou diskuzi pomatuju: Sfázování s Homeimpulsem či jak to bylo :-) Před nedávnem jsem nahodil DLS Scandinavia 3 a musim uznat, že na celý středový pásmo je to supr. Pokud porovnám s kalotami DA tak DLS nejsou tak charizmatický. Kaloty bohužel zas nezahrajou celý pásmo :-( Ještě jsem moc nenaposlouchal a třeba se DLSy ještě někde pěkně projevý :-)
o 02.04.2013, 19:33 | noclue
AudioDevelopment M35, MM4, Focal 3w2, Audison Thesis 3.0, Pio ODR stred, ScanSpeak 10F, Scanspeak 12MU, Görlich uP Z100, Dynaudio 3", vsetky hraju velmi dobre, niektore lepsie s ozvucnicou, ine bez ale hlavne ide cele stredne pasmo spojite z jedneho miesta, takze za mna jednoznacne ano. Napr Dynaudio preslo z kalot na konus jak pri home, tak pri auto repro.
o 03.04.2013, 11:28 | Milhauzz
Prima, díky pánové.
o 03.04.2013, 15:56 | CarMedia.cz
Mám tu když tak M35 a MM4, kdyby byl zájem.. :-D
o  Zpět  o  Nahoru
o

Vložit nový příspěvek do fóra

Pro vložení příspěvku musíte být přihlášen/a.
Stránka vygenerována za 0.3067 sekund.