Navštíveno 3094x

zdravim,potrebuju pomoc...mam doma prazdnou dvojitou bednu z Rainbow twister level 4
[ Link ] je to cca 80l cistej obem.tak otazka je jestly tam muzu dat 2x
[ Link ] ???budou na zesik Audison Lrx 1x400 na 2 ohm?co na to mislite,bude to trochu hrat-tlacit?nebo je to blbost ?dekuji za radu Tashev
super nadpis, myslel jsem ze umiras...

02.04.2013, 21:45 |
Lufas +1
ziju jeste,to bylo prvny co mi prislo do hlavi....co mam napsat?
nejsem dokonalej, s hackama a carkama nepisu ale nasekat takovejch chyb :-)
nejdrive si do hlavy nabouchej y/i atd :D
a predstav si ze jsem cizinec a jsem prisel pred 5 let v cz.me zajima jak budes psat v bulharstynu?
ok, tak to se zhluboka omlouvam ....jinak s tim co si potreboval poradit tak neporadim, pockej si na odpovedi zkusenejsich ....
hrat to nejak urcite bude a nebal bych se toho,eventuelne trosku zalaborujes s natrubky nebo s objemem ozvucnice.
tam je otazka.hledal jsem nejake parametry nebo doporuceni obem a nic...

03.04.2013, 15:01 |
wefa | Upraveno: 2013-04-03 15:02:31
Koukni sem, máš tam 4 varianty na 2 různé ozvučnice:
[ Link ] , případně
[ Link ] .
Kluci omluvam se ale RE je nemaji uz v sleve.nestacil jsem to obednat....todle jsem mel jako alternativu
[ Link ] sliseli jste ho jak hraje?
muzu jako alternativu nabidnout 2ks uplne novych rainbow amboss 12,na cene bysme se dohodli,kdybys mel zajem napis mail.

03.04.2013, 16:32 |
wefa Tashev: Jakou že máš cenovku? Do 5000Kč oba? Nebo snad varianta pouze jednoho, ale lepšího, hmm?
chci neco do 2500 max 3000.proste za RE meli dobrou nabydku kus za 1000.nejsem narocnej na kvalita asi vic na tlak.

03.04.2013, 18:27 |
wefa | Upraveno: 2013-04-03 18:28:07
Trochu připlatit
[ Link ] . Možná i
[ Link ] kde ušetříš a v BR bedně nehraje vůbec špatně, mám odzkoušeno. Samozřejmě i bazar koukni, najde se určitě něco. Tuším emphaser tu byl a ten ti na bordel bude vyhovovat, ale sáhl bych po tom DDčku.
nasel jsem na bazaru emphaser spl t3 ale 2ohm -700w RMS nevim kdys do nej pustim 650w jestly to nebude hodne hodne malo.vim ze ten basak snese i vic nez 1kw

03.04.2013, 19:25 |
wefa Volil bych opravdu to DDčko, které dobře nakrmíš a zahraje.
jj,dekuji za radu a nazory bud DD nebo DLD,uvidim jak to dopadne