Navštíveno 3089x

Do plata prijdou komp.165mm(morel hybrid) a sub.250mm(morel ultimo) jde mi prevazne o vzhled. Vice pres email
sorry za OT ale takto zabit instalaciou diac nez dobre komponenty...
Ja vim je to pravda...ale proste na box v kufru nemam místo :-X:-X, oprava do azdniho plata by prisel jenom sub. do zadnich dveri bych dal kompa...Najde se někdo kdo to udela ?
Fabia 1 nema v zadnich dverich repro
Basak do plata je kravina

09.04.2013, 16:07 |
nia kup si 6X9 koaxi nedávno jsem je dával kámošovi do auta a jen na radio a melo to i celkem basy a bude to vipadat 10Xlíp :D kompa mužeš dát dopředu
Ultimo do plata, to jsi mohl rovnou koupit nějakýho Ravelanda za 200,-
Neříkej, že se ti do kufru nevejde 15L uzavřenka.
osobne si myslim, ze vyndavaci mala bedna v kufru je praktictejsi nez woofer na platu, pod ktere bude trcet a v kufru ti tak stejne bude zavazet...

10.04.2013, 06:40 |
jok3r jde ti prevazne o vzhled a chces takovyhle zverstvo za okno ktery bude kazdou corku lakat?
Tak zmena :-)hodim to do boxu...Duvod proc jsem to tak nechtel bylo ze v kufru mela byt dvojta sklenena podlaha kde by byli zesiky vybrouseny loga atd...proste vse by bylo udelane na vzhled...I tak diky za rady a ještě kdyby mi někdo poradil nejakou firmu co mi udela zadni dveře abych tam mohl dat repro a nebo sam někdo kdo udela..Moje představa je kyt a kuze, ja z kytovanim nemam zkusenosti....

10.04.2013, 19:41 |
jok3r Razardicek: no a dulezity by bylo odkud ses,,, podle toho muzes vybirat firmy co nejsou na druhy strane republiky
razardicek: a hlavně se vyser na zadní dveře a dej to do předu, vyhodíš peníze voknem