Auto HI-FI Club CZ

autohifi,auto hi-fi,auto hifi,autohificlub,auto hi-fi club,club, klub,fórum,autorádio,autozesilovač,autorádio cd,autorádio mp3,autorádio dvd, tuning,srazy,tuningshow,klub,emma,dbdrag,tuning,autotuning,carstyling, tlumeni, Alpine,octavia,Brax,Denon,Clarion,Pioneer,Sony,panasonic,Helix, Dynamat,dego,Hertz,Audison,Fusion,McIntosh,Focal,Rockford Fosgate,Dynaudio,JBL,xenony,becker,jvc,kenwood,ground zero,dietz,morel doorboardy ,zapojeni,felicia,pioneer,peugeot,zastavba,audio,306,repro,golf,instalace,dls,4x100,FELICIE,morpheus,helix,audi(forum)

o

Forum > Autohifi > Ford Mondeo mk2

o Navštíveno 3450x o
o 13.04.2013, 16:11 | werty22
Zdravím Vás, doufám, že mi pomůžete s audiem v mém autě. Sám už si nevím rady.

Mám Ford Mondeo MK2 1999. Muzika v autě při koupi byla úplně příšerná, dal jsem si tam své rádio SONY MEXBT3600. Doufal jsem, že se to trochu zlepší ale nezlepšilo. Tak jsem vyměnil všechny čtyři repráky za repráky co jsem doma našel, hrálo to úplně stejně na nic. Tak jsem vzal kámošovi repráky když sešrotoval své Toledo, to hrálo úplně luxusně i když vypnul zesík se subáčem. Dal jsem je tedy do mondea (mimochodem má úplně stejné rádio jako já) a ty repráky hrajou také špatně! Nevím čím to je, ale v tom autě buďto něco chybí nebo přebývá.

Můžete mi poradit jak to aspoň nějak sprovoznit aby to hrálo třeba jako v sériových VW a Seatech?

o 13.04.2013, 18:49 | michal_smsmsm (A)
jak hraje seriovej seat netusim, ale muzu ti rict ze kvalitne vytlumeny predni dvere, origo ford repraky a obycejne stare becker radio hraje naprosto famozne nez bez vytlumenych dveri... uzavrena pevna ozvucnice se zpevnenymi plechy udela s dverma fakt divy. proste zaklad - vytlumit poradne dvere, to je vsude stejny, pak uvidis a hlavne uslysis zmenu na jakych koli repracich
o 13.04.2013, 18:53 | Pavel 528
nemas prepolovane nejake repro?pak to bude hrat jako z hrnce
o 13.04.2013, 19:34 | Seat Power
tak seriove toledo(druha generace)ma dvere reseny co se tyce tuhosti velmi dobre a hlavne tam nejsou zadne diry,cele dvere uzavira plech takze to opravdu hraje prijemne,takze urcite vytlumit a uvidis razantni zmenu k lepsimu
o 13.04.2013, 21:00 | werty22
Dveře vytlumím například molitanem? Nyní je mám duté, nic v nich není, tedy jen sklo když ho stáhnu.

Teď když jsem jel tak jsem dal všechno na -10 (hloubky, středy, výšky) a hrálo to víc nahlas a tolik to nechraptělo (to bylo těma výškama, ty repráky jsou dvoupásma). Ale rozhodně dveře vytlumím a vyzkouším i původní repráky.
o 13.04.2013, 21:10 | Seat Power
ne molitanem urcite ne,jsou na to urcene materialy,pohledej trochu ve vyhledavaci je toho tu tuny :)nebo primo v e-shopech mistnich prodejcu
o 14.04.2013, 13:09 | rebel
ne molitan to neni na tlumení dveří
1 teče ti tam voda
2 to neni na vytlumeni a zpevnění plechů

Dej tam stp gold , stp silver ,ground zero gold ,nebo pokud chceš ušetrit dej tecsound s hlinik folii ale to je matros na prd
o  Zpět  o  Nahoru
o

Vložit nový příspěvek do fóra

Pro vložení příspěvku musíte být přihlášen/a.
Stránka vygenerována za 0.3099 sekund.