Navštíveno 4063x

zdravím , vedoucí se konečně nechal přesvěčit , že potřebuje nový rádio do starej okty , podmínka je USB a cena do 2000,-
vybírám mezi:
[ Link ] [ Link ] [ Link ] díky za radu
Teho kenwooda jsem kupoval otcovi k vanocum a je velmi spokojeny. jednoduche na ovladani, vse intuitivni a zvuk
je dobry. U pioneera je u mne zakorenena averze kvuli spatnemu odruseni u starsich modelu a alpina mi nikdy moc nesedla, ale nevim proc, to bude spis o osobnich preferenci. Kenwooda jsem mel v poslednich 3 autech a nikdy problem, naopak.
kenwood ma v tech levnejjch radiich nejlepsi zpracovani
koukni treba i na bezmechanikovy KMM - 157/257/357SD
[ Link ]
super , ale on chce mechaniku a USB :o(
Kral: to jsem ted vybiral kamosovi, za 1200,- dost dobry krabicka :) libi se mi jak je to malinke bez te mechaniky. Skoda ze nedelaji neco kolem 3-4 tisic s rozumnym displejem.
tak objednán Kenwood KDC-3057UR , u králíka , když už dal první nabídku :o)
díky !!
:-)
v pondeli posilame
diky
proffesor:
KIV-700
Jj, ten se mi moc libi, ale uz ta cena je trosku vyssi. Dnes se mi podarilo vecpat do pristrojovky 5751SD, tak pokud nebude nejaky problem s prehrivanim nebo tak neco, tak nebude duvod asi menit (mam za nim komplet kabelaz vcetne prevadecu spojistosti na origo ovladani pod volantem a 4 vyhybky lol).
tak rádio namontovaný , hraje to krásně , aj dyž enom na papíráky od škodovky , a už zme stihli odpálit aj jeden zadní pseudoreproduktor :o)
eště jednů díky moc !!!