Navštíveno 3443x

zdravím, moje asi desetkrát přeprodané pioneery mají svoje už(dávno)za sebou tak chci koupit do předních dveří nějaké kompa, je to do hondy accord, do dveří vytlumených bitumenem, a bude je hnát jen můj starý dobrý panasonic cq-c8300n, doplněný o basáky v platu, hnané jednokanálem, jako woofer...předem bych chtěl upozornit, že auto používám denně, a momentálně jsem nastrkal dost peněz do vyvaření, kol, podvozku, LPG, a jiných věcí souvisejících s jízdou, a navíc stavím dům, takže ač bych rád přidal nějaký zesík a pár měničů, a trochu se s tím vyhrál, tak na to bohužel nejsou, a nějaký pátek nebudou finance...takže bych rád, kdybyste mi doporučili něco, co mi bude slušně hrát...dával jsem se třeba na :
[ Link ] nebo :
[ Link ] , které tady někdo prodává za trojku...ale nejsem si jistý jak by hrály krmené jen rádiem....
16cm na radio a navic s nizkou montzani hloubkou
Powerbass S6c
montážní hloubka není malá, mám nachystané mdf kroužky a není problém hloubku zvětšit...

14.04.2013, 19:19 |
mishan | Upraveno: 2013-04-14 19:21:13
Mám na rádiu Helix Dark Blue 62 a super.stáří 2 roky, nechám ti je za 1500,-
Vše plně funkční
[ Link ] Výkon RMS / MAX: 50/100 W
Impedance: 4 ohm
Frekvenční rozsah: 60 - 22 000 Hz
Citlivost: 90 dB
Montážní hloubka: 61 mm
Materiál membrány (středobas): polypropylen
Materiál membrány (výška): hedvábí
Průměr membr výškového repro: 25 mm
Krycí mřížky v sadě: ANO
S-6C od Powerbassu nejsou na rádio žádnej šlágr. Na autorádio se mnohem lépe jeví MTX Audio RTS652
[ Link ] Opravdu vynikající komponenty na rádio jsou tyto Digital Designs, ale tam nevím, zda-li nejsou už mimo cenu
[ Link ]
tak s tim ze S6c na radio nehrajou rozhodne nesouhlasim
Souhlasit nemusíš, jen to pak vypovídá o tvé objektivitě a všeobecném rozhledu.. Zapoj si několik repro vedle sebe a poslechni si to. Uslyšíš to hned..
no já nevím, po pročtení několika fór, i německých, jsem pro ten powerbass byl celkem rozhodnutý, ale nakonec jsem to ještě přehodnotil a koupím u-dimension el comp6, v setu i s ovály do zadu...jinak nevím, ale taky jsem se všude vesměs dočetl že ty powerbasy jsou na rádio ideální...tak nevím...ale nechci založit nějaký flame...každopádně díky za rady a nabídku :-)
treba prispeje nekdo dalsi se svymi zkusenostmi ohledne PB :-)
naposledy jsme S6C montovali ve ctvrtek
Máme zapojené vedle sebe MTX RTS652, Powerbass S6C a další.. jestli řešíte citlivost tak jsou na tom hodně podobně, rozdíl max 0,5dB v středním pásmu. Co ale mohu doporučit kolem 2tis tak jsou nově přepracované Audio System MX 165 PLUS které na rádio zahrají velmi dobře. Excelentní citlivost a vyrovnané RTA které v tehle ceně nebývá zvykem.
[ Link ]
A kdy jsi naposledy montoval MTX? Odpovím za tebe.. nikdy. Králíku, Králíku. To že si tu budeš honit triko, jaký si montér, tak to bych nedělal, když montuješ pořád to samé dokola a myslíš si, že to je the best. Pokud chceš přesvědčit o tom, že nejsi objektivní, sedni do ocelového oře a přijeď. Rád ti to předvedu. Ono je jasné, že pokud u tebe lidi nemají možnost objektivního srovnání, skočí po tom, co jim doporučíš. To je asi zásadní rozdíl mezi náma dvěma. Aktuálně v panelu 20 párů repro, mezi nimi i S-6C, Gladen, Focal, Rainbow, U-Dimension, atd. Myslím, že dokážu soudit mnohem lépe, jak ty. :-)
Co se týká různých diskusí, tak lidi píšou o tom, s čím mají zkušenosti. 99% lidí nebude mít možnost srovnat, koupí a hrají s tím, co mají.
A co se týká S-6C, napíšu to, co jsem tu již i několikrát psal. Ty reproduktory nehrají na autorádio špatně, ale jejich potenciál využiješ až v případě zesilovače. Na autorádio jako takové bych vybral jiné repro, například již zmiňované MTX, nebo Helix Blue.
Viktore ten rozdíl na středním pásmu je podle mě větší. 3 dB to nebudou, ale kolem toho 1.5 dB to bude. Rozdíl tam je celkem výrazný.
MTX jsme montovali samozrejme taky
to ze jsem to nemel od Tebe neznamena ze jsme je nemontovali, takze zadny honeni trika
padl jen dotaz jaky repro na radio, dal jsem jen tip :-)

15.04.2013, 14:02 |
TROY prodejci se hádaj :))))))))
ja myslim troyi ,ze ne jen kazdy ma svoje zdroje dnes ,ze a nemusi byt primo z CR distribuce....
osobně mám pb s-6c napojené na rádio kenwood KDC 5751SD a v danné cenové relaci co jsem měl možnost si poslechnout na demopanelu hráli tyto repra opravdu nejlépe.. teď zvažuji zástavbu menšího sw a napojení repro na zesilovač..