Auto HI-FI Club CZ

autohifi,auto hi-fi,auto hifi,autohificlub,auto hi-fi club,club, klub,fórum,autorádio,autozesilovač,autorádio cd,autorádio mp3,autorádio dvd, tuning,srazy,tuningshow,klub,emma,dbdrag,tuning,autotuning,carstyling, tlumeni, Alpine,octavia,Brax,Denon,Clarion,Pioneer,Sony,panasonic,Helix, Dynamat,dego,Hertz,Audison,Fusion,McIntosh,Focal,Rockford Fosgate,Dynaudio,JBL,xenony,becker,jvc,kenwood,ground zero,dietz,morel doorboardy ,zapojeni,felicia,pioneer,peugeot,zastavba,audio,306,repro,golf,instalace,dls,4x100,FELICIE,morpheus,helix,audi(forum)

o

Forum > Autohifi > Pseudo aktiv

o Navštíveno 2967x o
o 16.04.2013, 12:23 | Pavel02
Vzhledem k tomu, že jsem prodal procesor, a chtěl jsem udělat jen jednoduchou sestavu, tak jsem si udělal něco jako aktiv na půl. Když tady ale čtu jak řešíte fázování repro, tak si říkám jak bych to asi mohl udělat? Jak na to? Mám všechno na jednom 5 kanálovém zesilovači AUDISON v zapojení SW na pátém kanálu (32-80Hz), středobasy (MOREL) v uzavřence na dvou kanálech (ořezané zesilovačem dole na 60hz a nahoře na 500Hz), a středy s výškama (DLS řady UR) přes originál 3way vyhýbku na dvoukanálech (ořezané dole na zesilovači na cca 500Hz). A nemám časové korekce. Dá se? nedá se?

o 16.04.2013, 15:42 | 323Marty
Přijde mi to trochu jako zbytečný přidělávání si práce. Origo výhybka taky pracuje s děličkou 500Hz, takže jedinej důvod pro tvoje řešení je, že chceš pro ty kompa víc výkonu, což by dávalo asi smysl. Řešení to rozhodně je. Akorát právě absence časovejch korekcí z toho dělá trochu zbytečnost.
o 17.04.2013, 09:51 | Pavel02 | Upraveno: 2013-04-17 09:54:06
Marty: Na první pohled to tak možná vypadá (jako zbytečnost),,, ale smysl je právě ten, že středobasy (MOREL ELATE 6SW) potřebujou víc výkonu něž středobasy od DLS. Když jsem to dal pouze na origo 3w vyhybku od DLS, tak středobas jakoby ani nebyl. Tak jak to ted je mám možnost samostatně regulovat "hlasitost" středobasu a je to určitě lepší. Mám sice i originál sředobasy od DLS, ale mě se víc zamlouvá to, jak hraje v uzavřence ten MOREL. A ty časové korekce nemám, protože je to v AUDI A6 na origo MMI-čku. Velkou "nevýhodou" toho originálního MMI je to, že abych dostal na zesilovač celé pásmo, tak musím používat výstup zadních kanálů, protože na předek má audi něco jako aktiv, takže z toho leze samostaně středobas a samostatně signál pro výšky a středy. No prostě dílo.
o  Zpět  o  Nahoru
o

Vložit nový příspěvek do fóra

Pro vložení příspěvku musíte být přihlášen/a.
Stránka vygenerována za 0.3044 sekund.