Auto HI-FI Club CZ

autohifi,auto hi-fi,auto hifi,autohificlub,auto hi-fi club,club, klub,fórum,autorádio,autozesilovač,autorádio cd,autorádio mp3,autorádio dvd, tuning,srazy,tuningshow,klub,emma,dbdrag,tuning,autotuning,carstyling, tlumeni, Alpine,octavia,Brax,Denon,Clarion,Pioneer,Sony,panasonic,Helix, Dynamat,dego,Hertz,Audison,Fusion,McIntosh,Focal,Rockford Fosgate,Dynaudio,JBL,xenony,becker,jvc,kenwood,ground zero,dietz,morel doorboardy ,zapojeni,felicia,pioneer,peugeot,zastavba,audio,306,repro,golf,instalace,dls,4x100,FELICIE,morpheus,helix,audi(forum)

o

Forum > Autohifi > Zapojení repro - kabely, tlumení etc.

o Navštíveno 3450x o
o 18.04.2013, 14:56 | PlusOne | Upraveno: 2013-04-18 15:02:26
Koupil jsem komponentní sadu Hertz - [ Link ] , a když už budu mít tapecy dole, tak chci pořešit i tlumení, a případně natahat nové kabely a konektory. Akorát jsem to nikdy nedělal, takže nevím, čeho kolik nakoupit, jaké tlumení (Vibraflex? STP? do celých dveří, nebo stačí pod repro?) a jaké kabely použít, jakého průřezu, nebo jestli bude stačit ponechat stávající....?

Zapojovat budu přímo na rádio. Auto je Passat B5.5.

Je to asi pro členy AHC banální dotaz, ale já vážně nejsem žádnej hifík :) Regnul jsem se kdysi kvůli jednomu dotazu, a už jsem tu zůstal.
Dotaz je myšlený naprosto vážně, a ocením každou radu.
Předem díky.

o 18.04.2013, 16:40 | CarMedia.cz | Upraveno: 2013-04-18 16:40:35
Passat má pevné dveře, tak tlumení dveří až zas tak extra důležité. Nicméně určitě to pomůže. Použil bych 4 pláty STP Silver [ Link ] . Vždy jeden plát dovnitř dveří a jeden plát na tu hliníkovou výplň. Reproduktory nainstaloval do MDF podložek [ Link ] . Kabeláž bych upgradoval na 2x 1.5qmm [ Link ] a pak v případě zapojení na autorádio z repro vydudáš trop, co pujde..
o 18.04.2013, 21:41 | PlusOne
MDF podložky mám, kupoval jsem k sadě.
Ostatek doobjednám - šlo mi hlavně o to, kolik asi tlumení, a jaký průřez kabelů. Díky moc za radu!! :-)
o 19.04.2013, 08:32 | PlusOne
Revilohifi:
Tak objednáno ;) Doufám, že šest metrů kabelu bude stačit..
o 19.04.2013, 15:00 | CarMedia.cz
To bude stačit určitě. Již jsme poslali.. :-)
o 22.04.2013, 12:30 | PlusOne
Zboží dorazilo, díky!!
o  Zpět  o  Nahoru
o

Vložit nový příspěvek do fóra

Pro vložení příspěvku musíte být přihlášen/a.
Stránka vygenerována za 0.3191 sekund.