Navštíveno 2974x

Zdarec,
potřeboval bych doporučení ke koupi repro do Passatu 2007. Vybral bych(ale ne nutně) něco z tohoto:
- Audison AV K6
- Gladen ZERO 165
- Hertz HSK 165.4
Zesilovač bych použil něco +- 4×100W v ceně cca 8k (Mosconi,Audison,Gladen...) v úvahu připadá i instalace komponent do zadních dveří.
Dveře budou samozřejmě vytlumeny.
Zajímají mně tipy,rady,zkušenosti...
Ještě jedna věc,v Passatu orig. soundsystémy mají ve předu tři pásma,hned nad wooferem je místo pro umístění středu. Mělo by smysl dát na tuto origo pozici set třeba jako Hertz HSK 163.4 nebo je to slepá ulička,když se všude doporučuje umístit střed co nejblíže výškáči?
Díky předem za tipy:-)
Zapomněl jsem,že rádio mám Pioneer AVH-8400BT,poslouchám převážně rock, pop...žádný technař :-) Jde mi spíše o kvalitu reprodukce než o nekompromisní výkon a hluk
Ty jo, přiznám se, že sem snad ani v tom autě nikdy neseděl a nevim, jak tam vypadá standardní hudba. Ale kdybych si měl vybírat ze Tvého seznamu, volil bych sestavičku zesu i repro Audison. Jak to máš s wooferem? bude? nebude? Kdybys neměl woofer, zkusil bych třípásmo. Jestli máš samotnej basák, klidně bych zůstal u dvoupásma dělenýho někde kolem 2kHz a oříznul bych středobasy dole kolem 40 - 50Hz, ať se netrápí. Tak bych asi řešil já, ale těch možností je samo spousta a každému vyhovuje něco jiného. Rozpočet máš evidentně slušnej a za ty peníze pořídíš velmi dobrej "hardware" a pak už je to jen o poctivém provedení instalace. Když to neodflákneš, výsledek bude velmi dobrej.
O subwooferu zatím neuvažuji,protože už by toho bylo finančně moc najednou,tak bych začal prozatím u základní instalace...
Nejlepší je,si to zajít někam poslechnout,ale nemám přes týden absolutně čas a v okolí Ostravy ani nic není. Vše Brno,Praha,Pardubicko,čechy...no na prd
Základní ozvučení v Passatu je tragické...sice to trošku basuje,ale o zvuku bych příliž nehovořil. V druhém autě mám na orig. Renault rádio hozené Powerbassy + JBL sub a hraje to nesrovnatelně lépe (i bez subu). Což byl také důvod,proč jsem se rozhodl jít do nějaké pořádné instalace.
Jeden obchodník tvrdí,že nejlepší je gladen,druhý že MTX a třetí Audio Development,pak si má zákazník vybrat:-)