Auto HI-FI Club CZ

autohifi,auto hi-fi,auto hifi,autohificlub,auto hi-fi club,club, klub,fórum,autorádio,autozesilovač,autorádio cd,autorádio mp3,autorádio dvd, tuning,srazy,tuningshow,klub,emma,dbdrag,tuning,autotuning,carstyling, tlumeni, Alpine,octavia,Brax,Denon,Clarion,Pioneer,Sony,panasonic,Helix, Dynamat,dego,Hertz,Audison,Fusion,McIntosh,Focal,Rockford Fosgate,Dynaudio,JBL,xenony,becker,jvc,kenwood,ground zero,dietz,morel doorboardy ,zapojeni,felicia,pioneer,peugeot,zastavba,audio,306,repro,golf,instalace,dls,4x100,FELICIE,morpheus,helix,audi(forum)

o

Forum > Autohifi > Lepivá pasta uvnitř dveří

o Navštíveno 2860x o
o 26.04.2013, 22:44 | Sklipky
Chystám se vytlumit přední dveře feldy, ale vnitřní plechy dveří jsou pokrytý jakousi lepkavou pastou. Má to takovou nažloutlou napůl průhlednou barvu. Nevim jestli je to nějaká ochrana proti vlhkosti, nebo nějakej starej olej, ale pokud na to nalepím tlumení, tak asi moc držet nebude. Nevíte co to je a jak se toho zbavit ? Vzhledem k tomu , že tam moc zas tak moc místa není tak nevím jak to vydrhnout. Napadl mě jedině líh a hadr, ale ještě sem nezkoušel, tak nevím jestli to pustí .

o 26.04.2013, 22:49 | ivls | Upraveno: 2013-04-26 22:50:11
je to vosk - tech.benzinem jde dolu
o 26.04.2013, 23:00 | Sklipky
dík moc ,je to dodateční ochrana proti korozi? Když už odpovídáte, tak STP Silver vs Silent Coat ? Co brát a v jaké tloušťce ? (jestli je víc tlouštěk )
o 26.04.2013, 23:06 | ladinek
Já si stříkal dutiny sám, to jsem ještě nevěděl , že se bude tlumit. Nalepil jsem to na ten vosk /WURTH/ a tlumení drží jak sviňa už přes jednu tuhou zimu i léto :)dělal jsem to STP.
o 26.04.2013, 23:09 | ivls
jj, asi to bude, jak pises ochrana proti korozi.

ja tlumil minuly tyden timto a spokojenost
[ Link ]
o 26.04.2013, 23:10 | Sklipky
Tak pokud to drží tak není co řešit xD Ale asi to sundám :-D ... Ještě bych potřeboval jednu věc vědět ... Abych nemusel později kuchat tlumení, asi bych tam měl dát lepší kabely než origo. Časem třeba koupím lepší repro než ty Autotek A6.2C a třeba i zesík a pak nebudou kabely stačit. Jaký kabely mam zvolit ? Jakej průřez ? Ono nemusim kupovat kabely přímo na autohifi ale prostě nějakou dvojlinku s tím daným průřezem ne ? Nebo se ještě v něčem liší ?
o 26.04.2013, 23:18 | ivls | Upraveno: 2013-04-26 23:25:37
2,5 by mely byt v pohode
o 27.04.2013, 00:41 | Ravo
jinak k tomu cisteni vosku, chce to litry tec.benzinu a skvelou praci odvede malirska stetka na malovani rohu - takova ta placata s dlouhou nasadou a na konci zalomena. dostanes se tim ve dverich feldy vsude
o 27.04.2013, 00:55 | Sklipky
dík, zkusím to s tím ,,zárožákem,, :D
o  Zpět  o  Nahoru
o

Vložit nový příspěvek do fóra

Pro vložení příspěvku musíte být přihlášen/a.
Stránka vygenerována za 0.3359 sekund.