Auto HI-FI Club CZ

autohifi,auto hi-fi,auto hifi,autohificlub,auto hi-fi club,club, klub,fórum,autorádio,autozesilovač,autorádio cd,autorádio mp3,autorádio dvd, tuning,srazy,tuningshow,klub,emma,dbdrag,tuning,autotuning,carstyling, tlumeni, Alpine,octavia,Brax,Denon,Clarion,Pioneer,Sony,panasonic,Helix, Dynamat,dego,Hertz,Audison,Fusion,McIntosh,Focal,Rockford Fosgate,Dynaudio,JBL,xenony,becker,jvc,kenwood,ground zero,dietz,morel doorboardy ,zapojeni,felicia,pioneer,peugeot,zastavba,audio,306,repro,golf,instalace,dls,4x100,FELICIE,morpheus,helix,audi(forum)

o

Forum > Autohifi > Jaké repro k Alpine CDA 9815RB

o Navštíveno 2791x o
o 29.04.2013, 16:19 | MACH
Zdravím vechny znalé - mám výše uvedenou Alpinku a rád byc s ní krmil 4 komp. 16,5 cm ?
Co by jste z vlastní zkušenosti doporučili co bude hrát nejlépe ať co nejlépe využiji potenciál rádia.

Ještě by mě zajímalo která modernější Alpina zvukově nahradí tenhle skvělý starší model?

Díky za tipy,rady a názory.

o 29.04.2013, 20:19 | pepe689
aktiv?pasiv? jaky zesik ??do kolika kompa???
nenahradi --novy /// nejsou zdna hitparada....ale xxx prodejcu Ti bude tvrdit opak--zvukove obdobne 9813.9833.9835....trosku lepsi na vyskach se me zdala 7998
o 29.04.2013, 22:14 | MACH
nechci externí zesák,budu ty dva páry komp. 16,5 krmit samotným rádiem. Samotné rádio umí tlačit pěkně,tak něco k tomu. Cenu pevně stanovenou nemám,nějaký rozumný střed.
Dobrý poměr cena/zvuk/a určitě i citlivost
o 30.04.2013, 10:21 | Milhauzz
Na udávanou citlivost se vyprdni. Ať jde o renomovaného výrobce nebo čínu, tak si tam stejně každej píše co chce, jen aby nalákal třeba přesně tebe, až budeš vybírat podle citlivosti. Ani maličkej zesík nebude? Oem repro bude hrát vždy trochu hlasitěji než cokoliv jiného a pelšího, tak ať nejsi zklamanej.
o 30.04.2013, 12:09 | CarMedia.cz
Na autorádio se nám moc líbí tyto Audio System [ Link ]

Máme je čerstvě i v demopanelu a hrají opravdu velmi dobře. Na autorádio mnohem lépe jak často zmiňované Powerbass, apod.
o 30.04.2013, 20:57 | MACH
A co třeba HERTZ DSK 165.3 , nebo Powerbass L-60Cx ?
Ty Powerbassy jsou 3ohmové - taky možná malé plus když to bude krmit samotné autorádio.
Ty Audio system nemusí být špatné,ale do takové částky jsem asi jít nechtěl,mám to jen do druhého auta co mám jen tak na lítačku
o 01.05.2013, 20:38 | CarMedia.cz
Potom nechápu, proč tu řešíš kvality rádií a poptáváš repro všeobecně. Kolikrát by člověku hned napovědělo, kdyby si napsal, že máš sice toto rádio, ale repro chceš bazarovku, nebo nějaký cenově nejdostupnější základ. :-) Hertz nebrat, Powerbass OK, ale na rádio taky žádnej šlágr..
o  Zpět  o  Nahoru
o

Vložit nový příspěvek do fóra

Pro vložení příspěvku musíte být přihlášen/a.
Stránka vygenerována za 0.3473 sekund.