Navštíveno 3650x

Zdravím všechny, doporučil, případně poradil by mi někdo jaký repráky nacpat do dveří (16,5) aby to trošku hrálo? Za rozumnou cenu. A právě bez subwooferu. Vozím často plný kufr tak bych ho musel takřka každý den vyndavat. Připojovat je budu na rádio páč ani na zezík není místo :(
Díky moc
co to je rozumná cena?
Milhauzz jezdil vloni Eascu bez subu a nebylo to věru špatný..
Milhauzz jezdil loni bez SW, ale na zesákách. :-)
Na rádio hrají velmi zajímavě tyto Audio System
[ Link ] Samozřejmě subwooferu se nevyrovnají, ale i na rádio je jejich basová složka velmi zajímavá. Všeobecně velmi vyrovnané reproduktory ve všech pásmech!
jaj, to jsem nějak přehlídl :(
Ta cena by i šla. Tak díky moc. Zauvažuju o nich a uvidim. ale nejspše do nich půjdu.
Tak tak, měl jsem Massive Audio CK6 stage III bez subwooferu, hnané maličkýma zesíkama Massive Audio a i tak jsem dostal 5 bodů z 20ti za subbasové pásmo :)
Hele, MA zesíky jsou menší jak autolékárnička, ten vždycky někam nacpeš. Mrkni:
[ Link ]
relativne este volba plocheho subwoofera pod sedadlo ten by mal zabasovat asi ako niake kvalitnejsie repro v celych dverach
Placatý nesmysl pod sedačku jsou akorát vyhozené peníze.
Co stojí takovej zesík ? Máte na ně někdo nějakej odkaz s parametrama ?

03.05.2013, 12:13 |
VWDave | Upraveno: 2013-05-03 12:13:56
tady je odkaz na ty Massive Audio co psal Milhauzz
-
[ Link ] [ Link ] edit. Milhauzz byl rychlejší :D
Dík...Dejme tomu, že chce člověk mít jen kompa v předních dveřích ( kompa kvalitativně tak za cca 2000 Kč ). Tak takovejhle zesík je na ně tak akorát, nebo je jeden z těch lepších ? Zajímá mě jaký jsou ceny zesíků, o kterých už se dá říct, že hrajou poměrně slušně.
Řeknu ti to takhle. MA zesík, MA repro, 1. místo v kategorii SQL beginner mini na EASCA na finále ČR. Chceš ještě nějakej další důkaz místo slibů? :) Tenhle zesík umí nakrmit i dražší repro, nebál bych se na ně pověsit repro s dvounásobnou cenou, než má samotný zesík. A ještě bych přidal.
Milhauzz: Pravdu máš, Sám jsem nevěřil co ten prcek umí ale teď na něj nedám dopustit :)
Hmmm takže jeden z těch lepších :-) xD
zesík je dobrej, za ty kačky luxus... v pasivu s Morel Tempo 6... 3.místo v kategorii SQL mini na EU finále EASCA v Přerově :)
a jak píše Milhauzz, je to menší než lékárnička, takže se vejde třeba pod sedačku,za palubku atp.
nechcem sa hadat lebo jedine co som pocul bol subwoofer pioneer ale podla mna na dokreslenie basov postaci aj toto
[ Link ] ALE ako vravis za take prachy kupis kvalitne repro ja by som osobne kupil a radil Morel asi radu tempo6 ale keby clovek narazi na kvalitne elate ktore sa daju kupit za 4000-5000kc tak berem to s tymi sa da aj do buducna vyspekulovat vselico
Tempa jsou fajn, ale dle zkušeností co mám naposloucháno, můžu teď tvrdit, že MA jedou na basech bez wooferu trochu líp, hrají trošku víc do měkka, ale jdou hloubš.
Tady sem to srovnával:
[ Link ] Elate jsou prima, o tom není sporu, ale chcou hodně dobrej zesilovač.