Auto HI-FI Club CZ

autohifi,auto hi-fi,auto hifi,autohificlub,auto hi-fi club,club, klub,fórum,autorádio,autozesilovač,autorádio cd,autorádio mp3,autorádio dvd, tuning,srazy,tuningshow,klub,emma,dbdrag,tuning,autotuning,carstyling, tlumeni, Alpine,octavia,Brax,Denon,Clarion,Pioneer,Sony,panasonic,Helix, Dynamat,dego,Hertz,Audison,Fusion,McIntosh,Focal,Rockford Fosgate,Dynaudio,JBL,xenony,becker,jvc,kenwood,ground zero,dietz,morel doorboardy ,zapojeni,felicia,pioneer,peugeot,zastavba,audio,306,repro,golf,instalace,dls,4x100,FELICIE,morpheus,helix,audi(forum)

o

Forum > Autohifi > Rada kable

o Navštíveno 2944x o
o 11.05.2013, 12:22 | StannyZ
Ahoj, nakoupil jsem nejake veci na upgrade hudby ale porad jeste resim posledni veci a ted zrovna myslim kable a pojistku na +..
Zesilovac s dobrym SW a bednou uz mam, radio je ok a vsechny natazene kable mam taky ale + a - vypada ze to asi stacit nebude.. Maji cca 5mm a bez tech ochr. obalu lehce pres 3mm ciste draty. Nevim jak se to prepocitava na qmm ale stejne to bude malo jelikoz tam bude necelych 500wrms. Tak ten + a - asi vyhodim a dam tam nejake hrubsi.. Nasel jsem na pude asi 7m dlouhy hned 2x 10mm hruby kabel a bez buzirky 6mm to bude stacit bohate podle vseho akorat to nevypada na hudebni kabel.. Da se pouzit takovy kabel kdyz to je napr. z nejakeho 230V nebo neco? :D Davam fotku jak vypada ten kabel co jsem nasel.. Jeste poprosim jakou pojistku dat v mojem pripade na ten +? Diky :)

foto k příspěvku  od StannyZ

o 11.05.2013, 12:29 | ladinek
Jestli máš dva zesilovače tak natáhni novou 35 mm kabel a distribuční dlok 2x20 a je to. Mě stála základní napájecí sada Renegade 1000kč se vším i s pojistkou 150 A a pouzdrem. Starej kabel bych měl strach aby neprdla izolace a neshořelo auto. Já mám pojistku na dvoukanál 2x 100W rms 40A a monoblok 1x6000W rms 80 A za distribučním blokem.Kabel neznámýho původu bych do auta nedal :)
o 11.05.2013, 12:32 | StannyZ
Zesilovac v aute budu mit jen jeden a to dozadu na ten SW, ctyrkanal jsem vyndal z auta jinak tenhle kabel vypada ze je novy.. buzirka je pekna a i vevnitr vypada pekne. Takze kdyz ten zesilovac bude mit do 500rms tak tu 80A pojistku?
o 11.05.2013, 13:10 | ladinek
Tou pojistkou nejistíš zesilovač , ale kabel, já mám na 20mm kabel 80A pojistku /monoblok/i na zesíku je sučet pojistek 90 A tak nějak tak. Třeba ti napíše někdo kdo tomu rozumí víc,na 10mm kabel jsem měl 40A pojistku. Teď mám na 35mm kabel 150A pojistku.
o 11.05.2013, 15:16 | Seat Power
pojistku dej dle tabulky

foto k příspěvku  od Seat Power

o 11.05.2013, 22:19 | StannyZ
Jinak nasel jsem jeste tohle [ Link ] a podle vseho ten muj soucasny kabel ma jen nejakych 8qmm?? Nebo v te tabulce se pocita prumer i s tou buzirkou?
o 11.05.2013, 22:19 | StannyZ
Jinak nasel jsem jeste tohle [ Link ] a podle vseho ten muj soucasny kabel ma jen nejakych 8qmm?? Nebo v te tabulce se pocita prumer i s tou buzirkou?
o  Zpět  o  Nahoru
o

Vložit nový příspěvek do fóra

Pro vložení příspěvku musíte být přihlášen/a.
Stránka vygenerována za 0.36 sekund.