Tak nakonec jsem skončil u zesilovače a pasivního basáku:) A chtěl bych poděkovat technikům
[ Link ] z firmy ALISO za trpělivost... Nejdříve mi tam na můj požadavek dali
[ Link ] AXB25P a to z kufru nebylo vůbec slyšet....
Tak mi objednali
[ Link ] AB25 A a ani to nestálo za moc - prostě ty repráky HERTZ ve dveřích hrají lépe, než aktivní basáček vzadu..:)
Tak jsme zkusili zesilovač
[ Link ] SP-N2105 a k tomu mi tam nosili jeden basák za druhým:) No furt nic moc to nehrálo, až nakonec přinesli takové větší hovádko jménem
[ Link ] AXB 30.
A to nebylo špatné, takže jsem jim už dal pokoj, zaplatil a jel spokojenej (sice s hovadem v kufru :)) ) domu.
Bohužel to druhý den přestalo hrát:(. Tak jsem tam jel zase zpátky => byli v pohodě, změřili to a dali jiný zesilovač
[ Link ] SP-N1505 a jelikož měli plno, jel jsem zase hned pryč.
No a cestou jsem málem přišel o uši, skla, poklice a tak...:) Hrálo to ukrutně - drnčelo celé auto, včetně palubky:).
Evidentně byl ten
[ Link ] SP-N2105 nějaký vadný a až s tím
[ Link ] SP-N2105 se začaly dít věci:)
No, takže jsem druhý den zase jel zpátky (už jsem měl strach, že mě utlučou nějakým reprákem či uškrtí na koaxiálu:)) ), že to basuje moc a že chci menší basák:). Sice si asi mysleli svoje, ale zase začali nosit basáky - teď ale v opačném pořadí, tedy od větších k menším... Nakonec jsem se rozhodl pro
[ Link ] Performance SB P 25 a ponechal ten zesilovač
[ Link ] SP-N2105.
Takže nakonec jsem šťastný majitel krásně basujícího Passata a slibuju, že už dám zase nějaký čas servisákům
[ Link ] z ALISA pokoj:)