Auto HI-FI Club CZ

autohifi,auto hi-fi,auto hifi,autohificlub,auto hi-fi club,club, klub,fórum,autorádio,autozesilovač,autorádio cd,autorádio mp3,autorádio dvd, tuning,srazy,tuningshow,klub,emma,dbdrag,tuning,autotuning,carstyling, tlumeni, Alpine,octavia,Brax,Denon,Clarion,Pioneer,Sony,panasonic,Helix, Dynamat,dego,Hertz,Audison,Fusion,McIntosh,Focal,Rockford Fosgate,Dynaudio,JBL,xenony,becker,jvc,kenwood,ground zero,dietz,morel doorboardy ,zapojeni,felicia,pioneer,peugeot,zastavba,audio,306,repro,golf,instalace,dls,4x100,FELICIE,morpheus,helix,audi(forum)

o

Forum > Autohifi > Subwoofer alebo rádio

o Navštíveno 2569x o
o 26.05.2013, 20:04 | deatMAtch007
Tak predvčerom som kúpil subwoofer Ground Zero 1000W 400WRMS všetko šlapalo ako hodinky.. Dneska som chcel prepojiť káble zo subwoofra na kanáli keď som imbusom uvolnoval šrúbku tak som sa nedopatrením dotkol zosilovača zaiskrilo na kľúči.. A subwoofer začal robiť blbosti.. Tam čo je na zosilovači toto LEVEL keď je napríklad pred koncom tak reprak začne robiť blbosti.. čo som mohol odpiesť? :( Dúfam že ne reprak.. na jedno chinchi mi nerobí nič ale keď zapojím 2x chinch do rádia aj zosiku tak začne robiť blbosti.. :( Prosím..

o 26.05.2013, 20:09 | snoop69
No za prvé jsi si měl odpojit baterii a za druhé pokud nehraje jeden kanál tak jsi ho pravděpodobné odpálil.

A o jaké konkrétně jde blbosti?Chce to trochu rozvést.
o 26.05.2013, 20:36 | deatMAtch007
Proste keď zapojím 2 chinche aj do rádia aj do zosiku a nastavím na zosiku toto LEVEL ku maximu reprak nič nerobí.. Ale akonáhle buchnem po repraku tak sa roztrasie a začne hučať jak šalený až pokým nevitiahnem jeden chinch..
o 30.05.2013, 14:03 | deatMAtch007
Tak čo nikto nevie čo to môže byť? :(
o 30.05.2013, 14:14 | TommyDS
Ak si chces overit sub, tak zober multimeter a zmeraj impedanciu - ak nie je 0 alebo nekonecno, tak by mal byt OK...
Podla vsetkeho si odpalil nieco v zosiku, takze dat to niekomu pozriet, premerat a opravit ...
o  Zpět  o  Nahoru
o

Vložit nový příspěvek do fóra

Pro vložení příspěvku musíte být přihlášen/a.
Stránka vygenerována za 0.3339 sekund.