Navštíveno 3207x

Ahoj,
prosil bych o doporučení hudby pro mé auto (Nissan 300ZX)
Z minulého auta mi zbylo následující:
2x Helix A4 Competition
JVC AVX77 nebo Kenwood DDX8026BT (vlastním jen JVC, druhou mohu vymenit za moji)
SW Rockford Fosgate P3SD410
Rád bych využil alespoň A4ky
Cílem je co nejlepší výstup, ne výkon, poslouchám převážně Rock (AC/DC, Def Leppard, Dire Straits, Eagles) ale občas i elektro Depeche Mode atd..
Chci pouze Stereo + Subwoofer na dokreslení nízkých frekvencí, mám válcovou uzavřenou ozvučnici o objemu 19litrů, více místa bohužel nemám, do dveří se mi vejdou max 20cm.
Dvou nebo tří pásma, to nechám na Vás, zapojení aktivní? CCa kolem 25 tisíc, aby byly kvalitativně odpovídající A4kám?
HU buď ponechám nebo nějakou jinou (cca 10?)? Poslouchám z CD, USB a FLAC nebo WAV.
Občas nějaké DVD v DTS 4.1 (DTS Eagles HFO, tudíž časem bych možné doplnil i zadek).
Dále prosím o doporučení tlumení a kabeláže, baterii asi přesunu do kufru a k motoru povede 50qmm kabel
Zaujaly mě například
Focal K2 Power (3 pásma)
Gladen Aerospace
Děkuji za rady
Ani jedno z HU jsem pohužel neměl v ruce, tak nedokážu soudit, ale podle specifikace, co jsem našel na netu, se mě jeví jako jednoznačn volba Kenwood.. Nicméně ti nezajistí 3-way aktiv na předku, čili asi vypadává ze hry, pokud nechceš zcela změnit HU..
Focal K2 na pasivních vyhybkách se mi vůbec nelíbilo. Jinak na A4ky by se našlo kombinací až až. Gladen Aerospace by mělo k A4kám sedět dobře. Ale asi ti nikdo nezajistí, že si to fakt sedne.. K A4kám mě přijde i jako velmi dobrá volba Sinfoni S165W
[ Link ] a S25T
[ Link ] Nicméně jak jsem psal, variant je dost i třeba od Audisonu, Brax, atd., atd. Asi to není jen na napsání pár řádků, spíš by to chtělo delší diskusi atd. Tak kdyby si to chtěl probrat detailněji, klidně se ozvi, kontakty mám pod nickem.
stejne bude dost uprav ve starem aute
Revilohifi.cz (P) napisi ti na icq, dik
kral007 Jaké upravy ? Audio se bude delat komplet znovu, vcetne kabelaze k HU, drive tu bylo oem system bose
no focaly hrajou extremne na A4 hnusne naposled si pamatuji ujeceny utopie ,na A4 nejlepe hraly RS6 od helixe ,ale prece jen v pasivu 90watt rms neni hitparada no a pokud chces stereo tak bych :osobne dal RS 6 v aktivu na A4,ma vyhybku a druhou A4 bych prodal a dokoupil bych bud A1 monoblok nebo nejaky solidni jiny model ........ zvukove se to fakt da a sedne si to jak prdel na hrnec.....jo a k italum ty si s nemcema fakt moc nesedly
Pak je jedste moznost jedna a to jest takova .ze vse prodas a nechas se do neceho natlacit nekym co prave prodava :-DDD z toho ja osobne vyrostl pred xxxxlety .
Bohuzel, tkato to tu chodi, co sem obesel par obchodu, kazdy vychvaluje vetsinou to co ma skladem nebo na cem na nejvetsi marzi, proto se ptam zde na foru, kde mi doufam poradi, jak za co nejméne penez dostat co nejvíce muziky. Helixu A4 bych se nerad zbavoval (prece jen je to slusny kousek), zbytek sem ochoten obetovat a prodat.
Celkem uvazuji i nad audio procesorem :-D
na A4 sem mel asi 30+komp neli vice RS 6 jsou fajnovy
Předpokládám, že myslíš dvoupásma? Hráli ti nejlíp z těch cca 30?