Auto HI-FI Club CZ

autohifi,auto hi-fi,auto hifi,autohificlub,auto hi-fi club,club, klub,fórum,autorádio,autozesilovač,autorádio cd,autorádio mp3,autorádio dvd, tuning,srazy,tuningshow,klub,emma,dbdrag,tuning,autotuning,carstyling, tlumeni, Alpine,octavia,Brax,Denon,Clarion,Pioneer,Sony,panasonic,Helix, Dynamat,dego,Hertz,Audison,Fusion,McIntosh,Focal,Rockford Fosgate,Dynaudio,JBL,xenony,becker,jvc,kenwood,ground zero,dietz,morel doorboardy ,zapojeni,felicia,pioneer,peugeot,zastavba,audio,306,repro,golf,instalace,dls,4x100,FELICIE,morpheus,helix,audi(forum)

o

Forum > Autohifi > Vyplatí se recon?

o Navštíveno 2973x o
o 28.05.2013, 23:31 | Sleepz
Zdárek,
v klídku si tak poslouchám a najednou ticho :D
Když jsem otevřel kufr tak jsem se nestačil divit, SW byl bez středové části :D
Po přeměření je jedna cívka K.O.
Vyplatí se dělat recon? Zdá se mi totiž jako docela kvalitní kus železa kterej je škoda vyhodit.

Audio System CX12 se 100mm cívkou

[ Link ]

[ Link ]

foto k příspěvku  od Sleepz

o 28.05.2013, 23:32 | Sleepz
Vevnitř to vypadá jako po reconu už :D

foto k příspěvku  od Sleepz

o 29.05.2013, 11:06 | flicek
Ja bych se asi na recon vyprdl u takhle drahého wooferu to nema cenu,protoze ten recon nebude určitě levnej a práce bude taky za něco....Pokud jsi s nim spokojenej,pořídil bych asi novém.Jina věc je kdyz das za woofer 40.tis a recon stoji osmičku,ale v tomto případe bych to nedělal,ale je to na tobe ;)
o 29.05.2013, 12:58 | radaman
No já prodával AS Krypton 12 což je nástupce CX12 za 2500,- i s bednou :-) :-) :-) a tušim že před dvouma měsícema tady byl za 3000,- na prodej další. Takže recon? Těžko. Jinej SW. Jinak ten co jsem prodával tak měl cívku 100% OK!
o 30.05.2013, 23:26 | hotdog
zkus se zeptat petise, ten opravuje woofry. bude schopný ti říct na kolik by vyšla oprava
o 01.06.2013, 12:30 | Sleepz
hotdog: Již odesláno Petisovy ;-)
o  Zpět  o  Nahoru
o

Vložit nový příspěvek do fóra

Pro vložení příspěvku musíte být přihlášen/a.
Stránka vygenerována za 0.3343 sekund.