Navštíveno 2867x

29.05.2013, 10:05 |
Tono Ahojte, minuly rok som mal pio deh-88, zosik zx4500 a morel tempo 6, tento rok som sa rozhodol o par zmien a to pio DEH-X9500BT, zosik ostava zx4500, kompa udimension JR6 + pro x2t, do zadu este JR6 stredobas ako kick. chcel by som to doplnit subom a zosikom /pocuvam vsetko mozne takze je pre mna tazko nieco vyberat/ chcel by som nieco skor sq a rozmyslam nad helix p10 alebo jl 10w0v2 krmene fearless 1000d cize strop bude cca 600e za komplet, viac uz do toho nechcem dat, mate ine navrhy?
ten macburger f1000d na eskvee nee, to fakt radsej hociaky analogovy 2 kanal, co da na 4 ohm cca 400-500W a k tomu napr perless xxls, male jl atd....nema vyznam vela watov ale rychly zosik s dobrou kontrolou, staci aj 200W ak su poriadne, tak to znie lepsie ako 1kW bordelvykonu s 1% skreslenim
noclue. Ty myslíš , že ten MAC fearless 1000D je špatnej? Já ho mám na sub DDLE 510 na 4 ohm a šlape dobře, nemám pocit, že by nějak zkresloval :)Koupil jsem ho právě na sub předtím tam byl zmůstkovanej 2k a pak 4k a rozdíl je velikej .
ladinek> odpoviem nepriamo: mne staci mondeo a myslim si, ze je to dobre auto, ale ked niekto jazdi na rs6 tak mu to mondeo zas az tak dobre nepride...
chalan chce zosik na sq a tam plati "nema vyznam vela watov ale rychly zosik s dobrou kontrolou, staci aj 200W ak su poriadne, tak to znie lepsie ako 1kW bordelvykonu s 1% skreslenim"
Jo to chápu, já si vždycky myslel , že na sub je lepší monoblok, protože je na něj dělanej, já neposlouchám nahlas tak myslím, že zkreslení nenastává , membrána subu jen kmitá žádná velká výchylka nenastane pokud to neohulím a nepustím černou hudbu, která je na basy jak stvořená, ale díky :)

04.06.2013, 12:47 |
Tono kombinacia RF P3D410 - v uzavretej bedni a STEG k2.02 bude dobra?

04.06.2013, 16:17 |
Směty Mám Steg K4.01 pro výšky a středy no na rovinu co z toho leze teď to před tím ne.. Stegu bych se vůbec nebál. :o)