Auto HI-FI Club CZ

autohifi,auto hi-fi,auto hifi,autohificlub,auto hi-fi club,club, klub,fórum,autorádio,autozesilovač,autorádio cd,autorádio mp3,autorádio dvd, tuning,srazy,tuningshow,klub,emma,dbdrag,tuning,autotuning,carstyling, tlumeni, Alpine,octavia,Brax,Denon,Clarion,Pioneer,Sony,panasonic,Helix, Dynamat,dego,Hertz,Audison,Fusion,McIntosh,Focal,Rockford Fosgate,Dynaudio,JBL,xenony,becker,jvc,kenwood,ground zero,dietz,morel doorboardy ,zapojeni,felicia,pioneer,peugeot,zastavba,audio,306,repro,golf,instalace,dls,4x100,FELICIE,morpheus,helix,audi(forum)

o

Forum > Autohifi > Aké stredobasy a sw

o Navštíveno 5349x o
o 30.05.2013, 12:44 | Tomas156
Zdravím chcel by som poradiť pri výbere do mojej zostavy HU je dex p9r + deq, zosilovač 2x genesis dual mono, výškové morel piccolo, momentálne mám stredobasy DLS ms6a, takže aký by bol vhodný sw a k nemu zosik a tiež teda stredobas (+ aj rada k nemu aký zosilovač). Čo sa týka hudby tak techno ani hip hop a podobné nepočúvam

o 30.05.2013, 12:52 | TommyDS
Aky je rozpocet na jendotlive komponenty? Viem si tam predstavit Elate, dobre sa ukazali aj uDimension ProX M6, noclue by urcite odporucil Scanspeak Revelator 17ky ...
o 30.05.2013, 14:29 | Tomas156
cca od 200 do 300 za jednotlivé komponenty (jazdené) alebo podľa ponuky a dohody
o 30.05.2013, 14:32 | Milhauzz
Co to ultimo, co se tu prodává? Dle mě výborný SW.
o 30.05.2013, 14:48 | Tomas156
Rád si nechám poradiť, lebo veľa čo sa týka kvalitných zostáv nemám napočúvané, zatiaľ tak predbežne sa mi celkom pozdávalo nejaké JL audio... a čím potom kŕmiť ultimo? zatiaľ mi ešte ostalo MacAudio F.1000D
o 31.05.2013, 19:42 | noclue
stredobasy to chce lepsie, aby to islo k piccolam
dobre k nim idu bud suprema alebo elate, no ani jeden z tychto stredobasov nefunguje dobre na DM, ani na MK4(predpokladam, ze su to mendove mk4-ky) a bud to nema gule alebo to ma gule ale je diera na stredoch...

Osobne by som na to DM najprv skusil zavesit audison Voce stredobasy (AV 6.5), nakolko je picollo podobne sfarbene ako audisonove vysky, malo by si to sadnut. este by som rozmyslal na pouzit2x DM a pridat k tomu ten voce stred (AV 3.0)....
stoja cca 150€ za par a zvuk je daleko lepsi, nez by si podla ceny cakal!
potom mas jedno DM na lave a jedno na prave stredy a vysky.

NA stredobasy mozes skusit tiez DM, ale pri 3 pasme dopredu by som volil zosik s vacsiou razanciou, nejaku staru! ameriku s novymi kondikmi, ale to treba mat aj troska stastia...
Na sub sa najprv vykasli a ries ho po doladeni predku. Tie AV 6.5 idu po vzore velkeho brata TH 6.5 Sax velmi pekne odspodu. Ja by som len natiahol vsetky kable a nechal miesto na zosik :)
Ultimo je good, chce dobry zosik, aky za 300€ nebude lahke zohnat.
Ak by si chcel jeden z najlepsich zosikov na stredobasy/sub, tak tu su 2 na ebayi
[ Link ]
len pre strandu mal som na nom 12W6v2 v mostiku na 8 Ohm a isla krasne. Pokial neskoncim s autohifi, tak ho urcite nepredam.

najsuchsi a najrychlejsi kopak liezol z SS 18WU cize Iluminator na Zapco Comp 6.0x, ak sa este budem bavit s autohifi, tak bude 3P ScanSpeak, 18WU v BR na Thesis2 a 12w6 v BP na StudiuLE
o 01.06.2013, 11:14 | Tomas156
:) dakujem už som sa prihlásil do dražby, som zvedavý kam sa dostane cena, ešte neviem či ísť cestou 2 alebo 3- pásma, je to moja prvá zástavba.... hej jeden z nich je mendov, použitie DM nie je podmienka môžem ich predať, alebo môžem ísť cestou 3 pásma a jeden použiť na výšky s druhý na stredy? alebo lepšie bude kúpiť Zapco a zohnať buď supremo alebo elate a riešiť iba 2 pásmo

Tak zatiaľ teda nechám sw tak
o 01.06.2013, 14:16 | noclue
takto som to mal v genesis ere dmx+2x dm

urcite natiahni kable na 3-pasmo aj ked zacnes 2-pasmom. TUS nepusti.
prave pri 1. install by som neriesil tolko zosiky a sub, lebo tie vymenis rychlo a lahko, skor to chce poriadnu instalaciu, to je 90% uspechu...

idealne by bolo zohnat rovnake zosiky na predok, resp zosiky z rovnakej serie zapca urcite nesklamu, len ich treba dobre oservisovat, ale to by siggac urcite vedel.
na stredobasy studio500 alebo 300 a na vysky a stredy male 2-kanaly, alebo z competition serie Z600c2 alebo C6.0x

viem o jednej studio500-ke za 400€, keby si to bol postol pre mesiacom, mohli k nej byt aj studio50 a studio100 a mal by si za 600€ komplet zosiky na 3 pasmo.

este urcite kukni arc audio xxk a se seriu...

da sa aj kombinacia 2x dm na vysky a stredy, ale potom jedno dm na lave a jedno na prave... lepsia separacia :0

foto k příspěvku  od noclue

o 01.06.2013, 14:19 | noclue
ked som skusal stredsobasy do 3pasma...nakoniec som mal Picollo + AD MM4 + AD Vipera6

foto k příspěvku  od noclue

o 01.06.2013, 17:50 | Tomas156
s inštalácia momentálne ešte nie je problém, mám ešte komplet rozhádzané auto na ťahanie káblov, takže nemám problém natiahnuť ešte jednu sadu káblov, čo myslíš poriadnou inštaláciou? takže zatiaľ si DM nechám a časom ich môžem vymeniť

Cca mesiac dozadu som to začal riešiť a skoro toľko isto som dal za dva DM. Uvidím ako dopadnem v aukcií potom by som poriešil čosi tu :)

A ako som sa dnes konečne dopátral k pazvukom vychádzajúcich z dverí (reproduktoru) tak zároveň v dohľadnej dobe bude musieť aj druhé stredobasy zohnať
(čo je TUS? :) )

foto k příspěvku  od Tomas156

o 01.06.2013, 17:54 | Tomas156
neviem ako sa to stalo, ale je to prasknuté skoro po 70% obvodu, skúsim zlepiť nech ešte dočasne čosi pohrá

foto k příspěvku  od Tomas156

o 14.06.2013, 13:57 | Tomas156
Takže zapco studio 500 vydražené už mi ho musí len poslať.
Teraz idem riešiť reproduktory a na 90% to budú audison AV 6.5 a AV 3.0 a chcel by som im urobiť aj ozvučnice viete mi poradiť dobrý program alebo prípadne mi ho vypočítať :-)
keby náhodou tu sa dajú stiahnuť nejaké čisla [ Link ]
o 02.07.2013, 12:47 | Tomas156
AV 3.0 sú už doma vedel by mi teda niekto poradiť aký objem potrebujú?
o 02.07.2013, 18:36 | noclue
daj liter, zmensit mozes vzdy
o  Zpět  o  Nahoru
o

Vložit nový příspěvek do fóra

Pro vložení příspěvku musíte být přihlášen/a.
Stránka vygenerována za 0.3385 sekund.