stredobasy to chce lepsie, aby to islo k piccolam
dobre k nim idu bud suprema alebo elate, no ani jeden z tychto stredobasov nefunguje dobre na DM, ani na MK4(predpokladam, ze su to mendove mk4-ky) a bud to nema gule alebo to ma gule ale je diera na stredoch...
Osobne by som na to DM najprv skusil zavesit audison Voce stredobasy (AV 6.5), nakolko je picollo podobne sfarbene ako audisonove vysky, malo by si to sadnut. este by som rozmyslal na pouzit2x DM a pridat k tomu ten voce stred (AV 3.0)....
stoja cca 150€ za par a zvuk je daleko lepsi, nez by si podla ceny cakal!
potom mas jedno DM na lave a jedno na prave stredy a vysky.
NA stredobasy mozes skusit tiez DM, ale pri 3 pasme dopredu by som volil zosik s vacsiou razanciou, nejaku staru! ameriku s novymi kondikmi, ale to treba mat aj troska stastia...
Na sub sa najprv vykasli a ries ho po doladeni predku. Tie AV 6.5 idu po vzore velkeho brata TH 6.5 Sax velmi pekne odspodu. Ja by som len natiahol vsetky kable a nechal miesto na zosik :)
Ultimo je good, chce dobry zosik, aky za 300€ nebude lahke zohnat.
Ak by si chcel jeden z najlepsich zosikov na stredobasy/sub, tak tu su 2 na ebayi
[ Link ] len pre strandu mal som na nom 12W6v2 v mostiku na 8 Ohm a isla krasne. Pokial neskoncim s autohifi, tak ho urcite nepredam.
najsuchsi a najrychlejsi kopak liezol z SS 18WU cize Iluminator na Zapco Comp 6.0x, ak sa este budem bavit s autohifi, tak bude 3P ScanSpeak, 18WU v BR na Thesis2 a 12w6 v BP na StudiuLE