Auto HI-FI Club CZ

autohifi,auto hi-fi,auto hifi,autohificlub,auto hi-fi club,club, klub,fórum,autorádio,autozesilovač,autorádio cd,autorádio mp3,autorádio dvd, tuning,srazy,tuningshow,klub,emma,dbdrag,tuning,autotuning,carstyling, tlumeni, Alpine,octavia,Brax,Denon,Clarion,Pioneer,Sony,panasonic,Helix, Dynamat,dego,Hertz,Audison,Fusion,McIntosh,Focal,Rockford Fosgate,Dynaudio,JBL,xenony,becker,jvc,kenwood,ground zero,dietz,morel doorboardy ,zapojeni,felicia,pioneer,peugeot,zastavba,audio,306,repro,golf,instalace,dls,4x100,FELICIE,morpheus,helix,audi(forum)

o

Forum > Autohifi > tlumeni kufru

o Navštíveno 3433x o
o 31.05.2013, 00:05 | Fox_cali
zdravim, tak nejak pomalu tlumim auto materialem silentcoat. mel bych dotaz ohledne kufru, presneji podlahy, origo tam je podobny material aby zabranil rezonancim. je nutne tu podlahu znovu prelepit tim silentcoatem? jde mi o to ze to neni zrovna nejlevnejsi a jestli se vysledek nemine ucinkem. v kufru planuju sw kolem 500-600 wattu rms v uzavrence, takze zadne "hrombedny". diky za odpoved ;)

o 31.05.2013, 00:22 | Směty
Foxi pokud si matně pamatuju máš Calibru, já Vectru B a podlahu jsem zatím netlumil, určitě tímto krokem neuděláš chybu. Pokud počítáš že auto budeš mít na delší dobu než jen např jeden rok..
o 31.05.2013, 06:07 | Marťas1
já jsem tlumil podlahu kufru docela nedávno a za mě už pro ten akustický komfort ano
o 31.05.2013, 11:14 | swep
já měl vytlumeno auto komplet a efekt to mělo jen pocitový - že to tam je nalepeno, jinak to bylo k ničemu - opel kadett, calibra bude to samé

efekt má tlumit dveře, možná víko kufru, ale podlaha se nemusí
o 31.05.2013, 20:29 | CarMedia.cz
Jsem stejného nazoru jako swep. Jeste bych doplnil strop.
o 31.05.2013, 21:37 | Fox_cali
ok super ;) strop vypada takto

foto k příspěvku  od Fox_cali

o 31.05.2013, 23:16 | rebel
podlahu v kufru by sem polepil levným tlumenim treba tescsound neni to taková položka.Pokud ti tam nic pri hrani nerezonuje nedrnčí neklepe tak je to takrka zbytečny .Po zvukové stránce to neni vesměs znát
o 01.06.2013, 16:05 | kubiik
ja to mam vytlumene komplet. ale nejvic mi prijde, ze je znat vytlumeni podbehu. takze alespoň ty bych udelal...
o 01.06.2013, 22:19 | rebel
io ja mam komplet ale znat to neni jen mi auto nikde nerozonovalo jde o to co mu to delá
o 02.06.2013, 17:43 | Fox_cali
podbehy mam ;)
o  Zpět  o  Nahoru
o

Vložit nový příspěvek do fóra

Pro vložení příspěvku musíte být přihlášen/a.
Stránka vygenerována za 0.37 sekund.