Auto HI-FI Club CZ

autohifi,auto hi-fi,auto hifi,autohificlub,auto hi-fi club,club, klub,fórum,autorádio,autozesilovač,autorádio cd,autorádio mp3,autorádio dvd, tuning,srazy,tuningshow,klub,emma,dbdrag,tuning,autotuning,carstyling, tlumeni, Alpine,octavia,Brax,Denon,Clarion,Pioneer,Sony,panasonic,Helix, Dynamat,dego,Hertz,Audison,Fusion,McIntosh,Focal,Rockford Fosgate,Dynaudio,JBL,xenony,becker,jvc,kenwood,ground zero,dietz,morel doorboardy ,zapojeni,felicia,pioneer,peugeot,zastavba,audio,306,repro,golf,instalace,dls,4x100,FELICIE,morpheus,helix,audi(forum)

o

Forum > Autohifi > pripojenie tabletu k alpine 9887r

o Navštíveno 3062x o
o 09.06.2013, 13:01 | skoki
Ahojte, cital som tu uz viacero podobných tém ale nikde som nenasiel jasnu odpoveď. Mám alpine 9887r a chcel by som k tomu pripojiť tablet. Viem že nie je problem s ipod ale chcel by som tablet s androidom. Ide hlavne o to aby som mal navigaciu prepojenu na repraky + prípadne prehrať nejké video, občas mp3 aj ked primárne pocúvam cd. na radiu su zo zadu dva vstupy, kde k jednemu ide spominany ipoda druhy je volny a tam by som rad napojil tablet. Ďakujem vopred za radu

o 10.06.2013, 16:29 | macumoto
Veď i ipad má navi, nie? len tá cena čo?
o 10.06.2013, 16:38 | macumoto
teraz ma napadlo, že by mal existovať kábel ktorý napojíš na Alpinu (tam kde napájaš kábel pre ipod)a nakonci jack, napojíš to na miesto sluchadiel na tablet. Ešte treba vyriešiť dobíjanie a jeto. Zapalovač?
[ Link ]
o 10.06.2013, 21:04 | skoki
hej ta cena :-) hlavne na to, co to chcem sa mi to zda hodne penazi...
ten kabel tam podla koncovky asi pasovať nebude ale zozadu su dve podobne koncovky jedna je na ipod (ta modra) a druha neviem presne ale podla manualu to vyzera na vystup pre display...

foto k příspěvku  od skoki

o 10.06.2013, 21:06 | skoki
ked to inak nepojde tak budem musiet kupit ipad
o 10.06.2013, 21:16 | macumoto
[ Link ]
Tento kábel by mal pasovať
o 10.06.2013, 21:27 | macumoto
Mal by sa napájať do konektora aux IN vedľa konektora napájania a repra. Keď si nevieš rady inforbuj sa u dodávateľa Alpine a oni ti poradia.
o 10.06.2013, 21:27 | skoki
aha, ja som slepy je tam aj taky vstup :-) Dakujem
o  Zpět  o  Nahoru
o

Vložit nový příspěvek do fóra

Pro vložení příspěvku musíte být přihlášen/a.
Stránka vygenerována za 0.3332 sekund.