Auto HI-FI Club CZ

autohifi,auto hi-fi,auto hifi,autohificlub,auto hi-fi club,club, klub,fórum,autorádio,autozesilovač,autorádio cd,autorádio mp3,autorádio dvd, tuning,srazy,tuningshow,klub,emma,dbdrag,tuning,autotuning,carstyling, tlumeni, Alpine,octavia,Brax,Denon,Clarion,Pioneer,Sony,panasonic,Helix, Dynamat,dego,Hertz,Audison,Fusion,McIntosh,Focal,Rockford Fosgate,Dynaudio,JBL,xenony,becker,jvc,kenwood,ground zero,dietz,morel doorboardy ,zapojeni,felicia,pioneer,peugeot,zastavba,audio,306,repro,golf,instalace,dls,4x100,FELICIE,morpheus,helix,audi(forum)

o

Forum > Autohifi > Prosím - kalibrace Alpiny 9887r Praha

o Navštíveno 3144x o
o 12.06.2013, 13:48 | 323Marty
Vozil sem teď rok v kufru místo subu kočár a ještě sem přes zimu vyndaval baterku, takže se mi všechny nastavení smazaly a přecejen dělat všechno "na ucho" je už možná u tohodle rádia s použitim aktivu trochu na hulváta :o( Našel by se někdo v Praze nebo rozumném okolí, kdo má kalibrační sadu imprint a umí s tim dobře zacházet a byl by ochoten se mi na to za nějakou odměnu juknout? Moc děkuju!

o 12.06.2013, 15:43 | tazman
autokalibrace je na prd...lepší je pokud někdo kolem práglu má holma...a na uši to jde taky...je to sice běh na dlouhou trať ale to i s holmem...lidské ucho je na konec lidské ucho...já vím moc sem ti nepomoh ;)
o 12.06.2013, 18:03 | 323Marty | Upraveno: 2013-06-12 18:03:42
Tak já sem to měl taky vždycky nastavený na svý ucho a byl sem s tim myslim docela spokojenej. Ale chtěl bych si s tim prostě trochu pohrát a zjistit, jaký jsou možnosti. Teda, ne že by s 5" kompama byly nějaký extra velký možnosti :o), ale prostě to jen zkusit - jakej to udělá prostor a jestli to třeba nevychytá nějaký frekvence, který je potřeba potlačit nebo zesílit. No prostě pohrát si s tim no. Myslel sem, že tady má Imprint dost lidí.
o 12.06.2013, 18:16 | tazman | Upraveno: 2013-06-12 18:17:32
imprint tu sice dost lidiček má..ale asi ne v autokalibraci..měl sem též...autokalibrace (jsem samozřejmě několikrát zkoušel) sice předvede zajímavej zvuk ale ty auto tcr jsou uupně mimo ..a použít ekvalizaci autokalibrace a upravit si hlasitosti a časovky po svém u h100 nejde bohužel... já v práglu nikoho s holmem neznám a krom marwina a churoše vlastně nikoho z členů tak ti v tomdle neporadím...zkus třeba zrovna marwina ten se teď zrovna trápí s nastavením h100 v aktivu na eascu...
o 12.06.2013, 18:49 | MARWiN | Upraveno: 2013-06-12 18:52:22
tos napsal přesně tazmane :D trápim se s tim jako nikdy a mám hříšný myšlenky, že to vytrham ven a vrátim to zpátky do pasivu! :D bez holma a na ucho, časovky a sfázování je asi jediný s čím problém nemám, ale jsem hluchej na levý ucho, tak se blbě chytá střed scény :D a bez zásahu do ekvalizéru z toho asi nic moc nebude :-/
ale jinak by v zásadě asi nebyl uplně problém na to mrknout
o 13.06.2013, 05:43 | tazman
marwin..ono to právě je hlavně o správném sfázování...potom zjistíš že ekvalizovat vůbec nemusíš..je to kurvítko..všechny kurvítka vypnout a pořádně nafázovat ;)
o 13.06.2013, 11:15 | 323Marty
Já právě myslel, že ten imprint pomůže i s tím zfázováním??
o 16.06.2013, 07:56 | pepe689
mas asi divnou alpinu ,protoze veskrze nastaveni u alpiny po 2 letem odpojeni od baterky drzi...ale u Alpin a ne pseudo 9887:-DD,kterou za Alpinu moc nepovazuji ---opravuji po 3 letem odpojeni :-DD
o  Zpět  o  Nahoru
o

Vložit nový příspěvek do fóra

Pro vložení příspěvku musíte být přihlášen/a.
Stránka vygenerována za 0.3568 sekund.