Navštíveno 3144x

Vozil sem teď rok v kufru místo subu kočár a ještě sem přes zimu vyndaval baterku, takže se mi všechny nastavení smazaly a přecejen dělat všechno "na ucho" je už možná u tohodle rádia s použitim aktivu trochu na hulváta :o( Našel by se někdo v Praze nebo rozumném okolí, kdo má kalibrační sadu imprint a umí s tim dobře zacházet a byl by ochoten se mi na to za nějakou odměnu juknout? Moc děkuju!
autokalibrace je na prd...lepší je pokud někdo kolem práglu má holma...a na uši to jde taky...je to sice běh na dlouhou trať ale to i s holmem...lidské ucho je na konec lidské ucho...já vím moc sem ti nepomoh ;)

12.06.2013, 18:03 |
323Marty | Upraveno: 2013-06-12 18:03:42
Tak já sem to měl taky vždycky nastavený na svý ucho a byl sem s tim myslim docela spokojenej. Ale chtěl bych si s tim prostě trochu pohrát a zjistit, jaký jsou možnosti. Teda, ne že by s 5" kompama byly nějaký extra velký možnosti :o), ale prostě to jen zkusit - jakej to udělá prostor a jestli to třeba nevychytá nějaký frekvence, který je potřeba potlačit nebo zesílit. No prostě pohrát si s tim no. Myslel sem, že tady má Imprint dost lidí.

12.06.2013, 18:16 |
tazman | Upraveno: 2013-06-12 18:17:32
imprint tu sice dost lidiček má..ale asi ne v autokalibraci..měl sem též...autokalibrace (jsem samozřejmě několikrát zkoušel) sice předvede zajímavej zvuk ale ty auto tcr jsou uupně mimo ..a použít ekvalizaci autokalibrace a upravit si hlasitosti a časovky po svém u h100 nejde bohužel... já v práglu nikoho s holmem neznám a krom marwina a churoše vlastně nikoho z členů tak ti v tomdle neporadím...zkus třeba zrovna marwina ten se teď zrovna trápí s nastavením h100 v aktivu na eascu...

12.06.2013, 18:49 |
MARWiN | Upraveno: 2013-06-12 18:52:22
tos napsal přesně tazmane :D trápim se s tim jako nikdy a mám hříšný myšlenky, že to vytrham ven a vrátim to zpátky do pasivu! :D bez holma a na ucho, časovky a sfázování je asi jediný s čím problém nemám, ale jsem hluchej na levý ucho, tak se blbě chytá střed scény :D a bez zásahu do ekvalizéru z toho asi nic moc nebude :-/
ale jinak by v zásadě asi nebyl uplně problém na to mrknout
marwin..ono to právě je hlavně o správném sfázování...potom zjistíš že ekvalizovat vůbec nemusíš..je to kurvítko..všechny kurvítka vypnout a pořádně nafázovat ;)
Já právě myslel, že ten imprint pomůže i s tím zfázováním??
mas asi divnou alpinu ,protoze veskrze nastaveni u alpiny po 2 letem odpojeni od baterky drzi...ale u Alpin a ne pseudo 9887:-DD,kterou za Alpinu moc nepovazuji ---opravuji po 3 letem odpojeni :-DD