Auto HI-FI Club CZ

autohifi,auto hi-fi,auto hifi,autohificlub,auto hi-fi club,club, klub,fórum,autorádio,autozesilovač,autorádio cd,autorádio mp3,autorádio dvd, tuning,srazy,tuningshow,klub,emma,dbdrag,tuning,autotuning,carstyling, tlumeni, Alpine,octavia,Brax,Denon,Clarion,Pioneer,Sony,panasonic,Helix, Dynamat,dego,Hertz,Audison,Fusion,McIntosh,Focal,Rockford Fosgate,Dynaudio,JBL,xenony,becker,jvc,kenwood,ground zero,dietz,morel doorboardy ,zapojeni,felicia,pioneer,peugeot,zastavba,audio,306,repro,golf,instalace,dls,4x100,FELICIE,morpheus,helix,audi(forum)

o

Forum > Autohifi > Rada orig. subwoofer Audi A6

o Navštíveno 4830x o
o 18.06.2013, 11:59 | bobmasitr
Ahoj, nevíte někdo nějaké originální parametry a zapojení těchto subwooferů v audi A6 avant 2000? Vím že tam je značka blaupunkt.
PLánuju trošku vylepšit celkově ozvučení. Teď jsem vyměnil přední a zadní kompa za Audio systémy a hrají moc pěkně. V kufru je v bočnici originální subwoofer zřejmě s velikostí basáku 165mm. Když se odpojí tak nehrajou ani zadní repro. Přepokládám že ten konektor bude asi jen propojení, nikoliv že by tam byl zesilovač. Pomohla by výměna stávajícího originálního repra za nějaký jiný basový? Bohužel nevím jak je na ten subwoofer silný zesilovač. že bych tu bedínku i nějka lépe utlumil. Chci zachovat rozměry subwooferu a i stranu na kterej je. Vím že se prodávaj mdf boxy do druhé strany ale nechci přijít o schránku.
Jedinej basák kterej jsem anšel, že má psaný poměrně nízké výkony aby to mohl ten zesilovač utáhnout je tento:
[ Link ]

Případně budu rád za každou radu

o 18.06.2013, 14:28 | bobmasitr
dle katalogovýho čísla, jsem na nějakých ruských stránkách našel že ten subwoofer má výkon 20w. Ale stále nevím odkud tahá signál, neboli jeho pohon. Zesilvoač jsem nikde nenašel,leda že by byl uvnitř boxíku.Nejslabší basák co je kde ke koupi je ten carpower.
o 18.06.2013, 14:32 | zipp
měl by to být aktivní SW s výstupem na zadní repro
o 18.06.2013, 14:34 | bobmasitr | Upraveno: 2013-06-18 14:39:17
teď se zeptám možná hloupě, to zadní repro jede ze zesilovače v subwooferu nebo z radia a subwoofer má jen výstup?Otázkou je kolika ohmový reproduktor v tom je. Abych případně výměnou za 4ohmový něco nepoškodil a taky zda to má význam realizovat za učelem trochu zlepšení zvuku.
o 18.06.2013, 14:39 | zipp
co vím, jak to bývá v A4, tak jede ze zesilovače v SW...předpokládám, že v A6 to bude obdobně
o 18.06.2013, 14:44 | bobmasitr
On tam někdo předtím v tom autě měl všelijaký repra a subwoofery v podlaze dělaný v německu, u nás při prodeji všechno ven a do dveří a všude se nacpalo co zbylo kde komu doma. Takže oboje kompa už hrajou slušně, kabeláž jsem dal taky dohromady. I ten subwoofer jsem rozchodil. V tom případě je ten zesilovač v boxu 1+2kanály? tedy 3kanálový.
o 19.06.2013, 00:30 | bobmasitr | Upraveno: 2013-06-19 00:34:32
zjištěno že basák má 2ohmy to asi neseženu a 4ohmový nevim co by to udělalo
o  Zpět  o  Nahoru
o

Vložit nový příspěvek do fóra

Pro vložení příspěvku musíte být přihlášen/a.
Stránka vygenerována za 0.3104 sekund.