Auto HI-FI Club CZ

autohifi,auto hi-fi,auto hifi,autohificlub,auto hi-fi club,club, klub,fórum,autorádio,autozesilovač,autorádio cd,autorádio mp3,autorádio dvd, tuning,srazy,tuningshow,klub,emma,dbdrag,tuning,autotuning,carstyling, tlumeni, Alpine,octavia,Brax,Denon,Clarion,Pioneer,Sony,panasonic,Helix, Dynamat,dego,Hertz,Audison,Fusion,McIntosh,Focal,Rockford Fosgate,Dynaudio,JBL,xenony,becker,jvc,kenwood,ground zero,dietz,morel doorboardy ,zapojeni,felicia,pioneer,peugeot,zastavba,audio,306,repro,golf,instalace,dls,4x100,FELICIE,morpheus,helix,audi(forum)

o

Forum > Autohifi > BMW E36 coupé - Subwoofer- RADA

o Navštíveno 4902x o
o 02.07.2013, 17:30 | Glazz
Zdravím,
Koupil jsem si baworáka,a z bejvalky jsem si vzal hudbu, repro nesedí,ale sub bych si tam dal rád.
Proto bych se chtěl zeptat jak se dá u kupéčka vyřešit pruchod :)
1. Stačilo by vymontovat reproduktory ze zadního plata a nechat tam jen díry udělalo by to hodně ? mřižky by zustaly takže by zustal interier zachovanej.
2. Dát plato uplně pryč. ( poslední možnost )
3. Sklápět sedačky opěrku nemám :)
Tohle mě napadlo jinak nevím.
A poslední otázka je kam umístit Zesilovač s Kapacitorem, říkám si jestli je to dobrej nápad na ty sedačky když je budu možná sklápět apod.jinak nevím :)
Chtěl bych radu od někoho kdo už něco podobnýho dělal :)
Díky moc.

o 02.07.2013, 18:36 | rebel
zesik do kufru mas tam i baterku nebo ne ? kapacitor vyhodit a sub do kufru a pak laborovat podle sveho pocitu a hlasitosti basu ale i když bude plato tak bass bude dostatečný na dozvučení ne na tlaky
o 02.07.2013, 20:33 | PekG
Dej to vse do kufru jak pise rebel. Jinak ja jsem udelal diru v platu na jeden basreflex a poslechove rozdil skoro zadny. Jinak kdyz oddelas zadni repra tak trochu ziskas. A stacit to bude to se neboj. Ja mam dokonce nesklopne zadni sedaky a bohate to staci.
o 02.07.2013, 21:00 | 1kw
+ bych počítal s vytlumením kufru pokud jde o vyšší výkony..
o 02.07.2013, 21:13 | rebel
jj to jo souhlas při výkonu nad 500w by sem taky tlumil vrata boky jnak stoho bude pojizdný chrastítko :-)
o 02.07.2013, 21:18 | alfik
v e36 coupe som skusal kadeco a teraz vozim sub hodeny pred spolujazdcovou sedackou pri nohach a iba tam to hra normalne
o 04.07.2013, 22:50 | Glazz | Upraveno: 2013-07-04 22:50:55
Baterka v kufru není, ješte jsem se nedíval,ale snad bude u baterky nějaká pruchodka abych tam protahnul kabel, jinak kapacitor se mi moc vytahovat nechce mám 1600W a u bejvalky mě blikali světla,takže nevím jak by to dopadlo tady:)
Jinak zkusím to prvně pořešit vytáhnutím těch reproduktoru :) Dám pak vědet a dodám kdyžtak foto jak jsem to tam uspořádal v Sobotu se na to chystám :)
o 04.07.2013, 23:21 | jackobo | Upraveno: 2013-07-04 23:23:51
mam s basama v e36 coupe podobne zkusenosti jako alfik.
jednoho casu jsem to dost resil (pak to teda vzdal :-D), ale nejlepe to (v ramci moznosti) hralo, když byl SW v kufru, ale otoceny menicem (reprakem) smerem dopředu jakoby k ridici, ovšem prirazenej az k zadni strane kufru/viku.
A samozrejme sklopena pulka zadni sedacky.
Takhle to hralo relativne slusne, vozil jsem tam EM-Phasera SPL-X3 kterej byl teda lehce podvizivenej na 0,5kw, ale jako hralo a tlačilo te vcelku slusne. Nicmene při vyssich hlasitostech by to fakt chtelo uz vytlumit, jak ti radej kluci nahore.
V tom aute jsem vystridal asi 4sw v ruznejch polohách a pozicich, a jedine takhle jak pisu nahore to hralo relativne slusne.
Jinak baterku, kabelaz, bloky, zesik, pripadne kapacitor, vse v kufru.
Jestli mas baterku vpředu, tak mas nakej slabsi motor a ne R6, uz 320i mela baterku vzadu. Takze to asi budes mit krapet slozitejsi.
kazdopadne good luck ;)
o 04.07.2013, 23:30 | jackobo | Upraveno: 2013-07-04 23:31:51
dle mého hrat dobře, a zaroven i dobře vypadat a i vcelku prakticke by mohlo byt udelat ozvucnici na SW v dire na rezervu, tudíž by SW byl jakoby smerem nahoru zaroven s podlahou (cela podlaha v kufru by se samozrejme musela nejspis cela udelat komplet nova). Takto sem to mel puvodne v planu, nikdy k tomu nedoslo, tezko rici, jak by to hralo ;)
o 05.07.2013, 07:51 | Pavel 528
tady moje instalace do e46
a pak e39/to je samozrejme lepsi,pac to jde primo do interieru

[ Link ]

[ Link ]
o 05.07.2013, 17:58 | Glazz
Pavel 528 - Moc pěkná práce :)
jackobo- Složitější to snad nebude pokud najdu nějakou pruchodku neví někdo kde je ? :)
Jinak by to mohlo bejt bez problemu, uvidim jak to bude hrát a budu asi experimentovat :D
o 06.07.2013, 09:03 | rebel
kamos koupil ted herz s bednou ma na tom nejakejch 200w a na dozvuceni to je až až nejsou to žádny tlaky aby mu to trhalo okna ale dostačuje mu to . A je pravdou že bude muset tlumit kufr protože při vyšší hlasitosti mu to rezonuje jako kráv.
o 08.07.2013, 13:47 | Glazz | Upraveno: 2013-07-08 13:49:28
Tak hudba je v autě , a musím říct že tady hraje fakt luxusně a to mám pryč jen ty zadní reproduktory, ani to nikde nerezonuje i když tomu dám jen SPZ tu podlepím :) jde to sem mnohem víc než v tom sedanu co jsem měl předtím :)
Akorád mě znervoznuje jedna věc, a mám podezření že je něco z cívkou když zatlačí na reproduktor tak to v jednom místě drhne jen lehce jak kdyby tam byl prach ,ale sub hraje furt a pěkně :)
Udělám pár fotek a hodím to se, :)
Jinak kapacitor se zesilovacem je na sedačkách trošku sme zkoumali a nakonec je to v pohodě jen ta cívka se mi nezdá no :) ale zatím hraje.
o  Zpět  o  Nahoru
o

Vložit nový příspěvek do fóra

Pro vložení příspěvku musíte být přihlášen/a.
Stránka vygenerována za 0.3072 sekund.