Auto HI-FI Club CZ

autohifi,auto hi-fi,auto hifi,autohificlub,auto hi-fi club,club, klub,fórum,autorádio,autozesilovač,autorádio cd,autorádio mp3,autorádio dvd, tuning,srazy,tuningshow,klub,emma,dbdrag,tuning,autotuning,carstyling, tlumeni, Alpine,octavia,Brax,Denon,Clarion,Pioneer,Sony,panasonic,Helix, Dynamat,dego,Hertz,Audison,Fusion,McIntosh,Focal,Rockford Fosgate,Dynaudio,JBL,xenony,becker,jvc,kenwood,ground zero,dietz,morel doorboardy ,zapojeni,felicia,pioneer,peugeot,zastavba,audio,306,repro,golf,instalace,dls,4x100,FELICIE,morpheus,helix,audi(forum)

o

Forum > Autohifi > Výměna rádia P607

o Navštíveno 6072x o
o 07.07.2013, 22:44 | P.E.T.R
Zdravím, mám Peugeot 607 r2001 a dneska jsem vyměnil origo rádio za jiné. Rádio funguje, dokonce i navigace jde, toho jsem se bál nejvíc, ale mam 2 věci, se kterými si zatím nevím rady.

1) Šumí výškové repro - na origo rádiu žádný šum není, dá se s tím něco dělat? Repro jsou tam origo příplatkové JBL, zatím jsem na ně nekoukal. Pomohlo by třeba dát tam nějaké jiné repro s kvalitní výhybkou?

2) Je nějaká možnost napojit origo ovládání pod volantem? Co jsem pročítal, tak by mělo fungovat na změně odporu, tak mi napadlo, jestli by šlo například potenciometrem zkoušet měnit hodnoty až by rádio komunikovalo a pak podle toho tam vsadit odpor. Je to možné nebo je to blbost? Ovládání je propojené i s ovládáním palubního PC.
Bohužel jsem nesehnal žádné schéma, jak je vše propojené.

Nevíte někdo, kde sehnat rámeček na neorigo rádio? Já jsem nic nenašel a ani v Peugeotu ho nenabízí. Asi nebylo plánováno, že by rádio někdo měnil. Mechanicky si s tím snad nějak poradím, to kdyžtak neni tak důležité, ale dost by mi to ulehčilo. :)

Hlasové pokyny navigace šly předtím přes rádio, to už asi nepůjde udělat, rádio má sice různé vstupy, ale 2 signály asi nijak nesloučim. S tím jsem smířenej.

Chtěl bych vyřešit hlavně ten šum ve výškách, to ostatní není tak důležité.

o 07.07.2013, 22:45 | P.E.T.R
Původní rádio

foto k příspěvku  od P.E.T.R

o 07.07.2013, 22:48 | P.E.T.R
A tohle jsem tam dal, JVC KD-BT22.

o 07.07.2013, 22:48 | P.E.T.R

o 08.07.2013, 10:32 | fiction11
[ Link ]

TAKE DACO??
o 08.07.2013, 15:55 | obelixof
o 08.07.2013, 16:09 | obelixof
o 08.07.2013, 16:15 | P.E.T.R
obelixof: Tohle už jsem našel taky, ale píšou tam od r2002, já mam 2001 a jiný typ rádia. Pro moje jsem to nikde nenašel.

Dneska jsem přišel na to, že v kufru je pod tapecem ještě origo zesilovač, tak nevim, jestli tam zas nevrátim původní rádio, je to všechno nějak moc propojené. :) Akorát bych rád nějak vyřešil MP3, které origo rádio bohužel neumí.

Má někdo zkušenosti s XCarlink? [ Link ]
Napojuje se to místo měniče na origo rádio. Akorát v odkaze píšou, že je to neslučitelné s modely s vestavěnou navigací, ale teď po výměně rádia mám všechny kabely odpojené a navigace pořád funguje, tak snad by to mělo jít.
o  Zpět  o  Nahoru
o

Vložit nový příspěvek do fóra

Pro vložení příspěvku musíte být přihlášen/a.
Stránka vygenerována za 0.3167 sekund.