Navštíveno 5877x

Ahoj, mám (staro)nový auto a rád bych nahradil stávající repro těmito: 1) Helix B 62C, 2) FOCAL ACCESS 1 165 A1, 3) Powerbass S-6C, 4) uDimension EL Comp 6.
Mám tam Travel pilot NX. Bohužel asi záměna za 2din nepujde jen tak. Je to propojený s klimou, navi. Do toho hrabat nechci.
Takže Vaše doporučení by bylo jaké myslíte? 1, 2, 3, 4, nebo jiné? Díky.
Mám naposlouchané všechny komponenty, které máš v hledáčku a na autorádio je jednoznačně překonávají Audio System MX 165 Plus
[ Link ] Pokud hledáš komponenty v ceně do 2.5t, šel bych jednoznačně do nich.
Mno klidne i 500 navic na ty Galdeny
Gladeny na autorádio rozhodně nezahrají tak, jak ty AS, a za tím si stojím. Můžeš přijet si poslechnout. :-)
HMMM...za Galdenama si stoji zase nekdo jinej :) Je neco lepsiho do 5t? Klidne Focaly nejaky?
Kdyz si sezenes ramecek na stredovej panel, redukci na dvoudin radio a ovladaci panel digiklimy z verze co mela obyc radio, tak to pujde a muzes si tam dat radio jakykoli... a klima taky normalka pomaka...
A neni uz lepsi pridelat nekam rovnou jine autoradio? Pavel528 umi udelat chinche ven z radia, tak kdybych resil zesik, tak bych to vzal z toho. Tohle je moc velka a nakladna prestavba a to ovladani klimy s tou navi velkou je fajn a na seriovku to nehraje az tak hrozne. Vmenim repro a zatlumim.
to je taky fakt a s tim komfortem mas pravdu, a to pridelani jinyho radia nekam,... to se me nelibi to je takovej znouzehnus....
To je no, to mas recht. Jinak by me zajimalo, dodelani USB vstupu. Kolega ma starsi jednotku od forda a ma to. Ja mam novejsi a mam jen jack.
Uz si to mel rozhozeny? Za kaslikem by mohl byt konektor jako predpriprava.
a zajimava jednotka :)
[ Link ] Umi to vsechno ale sound z toho asi bude děs běs :)
ja mam 6/2008 Travelpilot NX
Také mám NX. Jak uz tady někde bylo receno, Pavel528 mi ho poladil, abych mohl pripojit zesik...
Skoda ze nemam tenhle cernej model, tam by slo i video a mozna i ty vstupy na usb v pohode. ZAjimavy.
[ Link ] Zkusim se na Stualarm dotazat.
to ja vim, uz sem s nim mluvil. ted je aktualni usb vstup :)
Video bych také uvítal... Nevim, jak toho dotycni na videu docílili.
kamurzaev@gmail.com
:) asi mu napisu