Auto HI-FI Club CZ

autohifi,auto hi-fi,auto hifi,autohificlub,auto hi-fi club,club, klub,fórum,autorádio,autozesilovač,autorádio cd,autorádio mp3,autorádio dvd, tuning,srazy,tuningshow,klub,emma,dbdrag,tuning,autotuning,carstyling, tlumeni, Alpine,octavia,Brax,Denon,Clarion,Pioneer,Sony,panasonic,Helix, Dynamat,dego,Hertz,Audison,Fusion,McIntosh,Focal,Rockford Fosgate,Dynaudio,JBL,xenony,becker,jvc,kenwood,ground zero,dietz,morel doorboardy ,zapojeni,felicia,pioneer,peugeot,zastavba,audio,306,repro,golf,instalace,dls,4x100,FELICIE,morpheus,helix,audi(forum)

o

Forum > Autohifi > problem se subwooferem - felicie

o Navštíveno 4645x o
o 31.07.2013, 13:39 | pprk31
Čau, mam problem ve felicii se subwooferem. Koupil jsem od kamarada subwoofer se zesilovacem (repro-blaupunkt, zesilovac stealth 500W), pred tim jsem mel nejaky aktivni subwoofer s mensim vykonem, ktery fungoval bez problemu.Pripojil jsem novy, silnejsi kabelazi, plusem do pojistkovy skrine u spolujezdce a minus jsem dal na kostru v kufru. Kdyz mam vyplej motor vsechno hraje a funguje jak ma, ale kdyz nastartuju tak hrat prestane.Chvili fungoval pri rozsviceni svetel, dnes nehraje ani pri rozsvicenych svetlech a hraje kdyz ke svetlu zapnu vyhrivani zadniho skla. Zkousel jsem pripojit kapacitu, ale nic se nezmenilo...nejsem v tom tak zrucnej a uz si fakt nevim rady. Jestli neni treba poridit silnejsi baterku nebo neco takovyho. Felicie z roku 95.

o 31.07.2013, 18:37 | Hrdlo
Napoj plusak primo na autobaterku a mas po problemu ;)
o 31.07.2013, 18:42 | Hrdlo
Napoj plusak primo na autobaterku a mas po problemu ;)
o 31.07.2013, 18:58 | MARWiN | Upraveno: 2013-07-31 18:59:23
tohle je teda kardinální prasárna!!! okamžitě to přepoj na baterku a koukej tam dát pojistky...ten kabel na kterej to máš připojený má asi 8mm a napájí komplet elektroinstalaci celýho auta!!! v krajním případě si při tom tvým provozu můžeš zničit auto nebo vyhořet
o 31.07.2013, 23:54 | Tomas156
:D aspoň že to neťahal od zadných svetiel... inak kamarát si kúpil felíciu ako druhé auto do roboty a tam je tiež zaujímavo spravená hudba od predošlého majiteľa keď hrá rádio a zatiahnete ručnú brzdu tak sa vypne a potom má ešte srandu že keď má žiarovku v stropnom osvetlení tak nenaštartuje :D
Ale samozrejme treba ťahať + od baterky mínus kostra v kufri a podľa mňa bude chyba v rem kábli asi ho nemáš ťahaný z rádia však
o 01.08.2013, 01:58 | Hrdlo
Marwin: Sak pocky zachvilu mu to bude hrat jen s dalkovyma a zaplima blinkrama to bude teprv prdel na silnici :D Ne fakt, kdyz zapojujes zesak tak musis bezpodminecne vest aspon ten plusak z baterky, nebo si znicis minimalne vetsinu el. Rozvodu...
o 04.08.2013, 20:10 | pprk31
ok díky za radu, hned jak bude čas to předělam
o 06.08.2013, 11:09 | pprk31
Tak predelano a vsechno v poradku :) dik moc
o 06.08.2013, 14:02 | MARWiN
to je prekvapeni :D a usetrili jsme ti novou baterku a vesmirne kapacitatory z NASA :D
o 21.08.2013, 12:50 | pprk31
No tak to chvilku fungovalo jak mělo.. a bez nějakých zásahů jsem tam kde jsem byl.. stím že když není nastartováno všechno v pořádku.. nastartuju a woofer přestává hrát.. zapnutím světel a opět vyhřívání zadního skla začne hrát...když přidám plyn a motor jde na 1000 otáček tak hrát přestane... tim pádem samozřejmě za jízdy nehraje... já už nevím co stím zkoušel odpojit kap, překostřit a pořád to samý.. plus mám na baterce... jestli se někomu už stalo něco podobnýho čím to může být?
o 21.08.2013, 15:11 | MARWiN
nejedou ti náhodou rychle stěrače? měřil sis napětí na baterce? napadá mně, že to padne do protectu z důvodu vysokýho napětí na baterce (při 1000RPM už dobíjí) a když zapneš světla a vyhřívání tak ten odběr srazí napětí,že se dostane na přijatelnou mez a zes začne hrát. tudíž bych tipoval prostřelenej můstek na alternátoru a napětí baterie cca 17 voltů
o 22.08.2013, 11:48 | pprk31
Baterku jsem meril a vic nez 14 tam nejde...menil jsem alternator protoze mi to prestalo dobijet....ale ja jsem jeste vcera vzal zesik a dal ho kamosovi do auta a tam udelal to samy... Takze bude chyba na tom zesu...kdyz je na nem napeti vetsi jak 12,5V tak prestava hrat...presne jak pises kdyz jsem se dstal na tohle napeti tim vyhrivanim, mlhovkama nebo treba vetrakem tak to fungovalo...sere mi ze jsem si rozvrtal pul auta abych zjistl ze to delavbeco co jsem mel zkusit jako prvni :D
o 22.08.2013, 12:11 | swep
autohifiservis.cz pošli to pavlovi a on se ti na ten zesilovač podívá
o  Zpět  o  Nahoru
o

Vložit nový příspěvek do fóra

Pro vložení příspěvku musíte být přihlášen/a.
Stránka vygenerována za 0.3217 sekund.