Navštíveno 3726x

Zdarek parek..
Dneska sem tlumil dveře u Golfa IV. Materiál GroudZero (dělá se s ním pěkně). Jen taková otázečka. Lepil jsem pouze vnější plech, jelikož tam žádněj jinej není (jen stahovačka, která to uzavře). Dávala jsem pouze jednu vrstvu plátů a konce dával vždycky přes sebe.. spojení jsem přetřel menší vrstvou Braxu. Jen taková otázečka ohledně toho pokrytí.. Pokryl jsem cca 90% možná 95% plochy.. zbyly tam místa jako centimetry v rohách dveří, nebo tam kde sem se nemohl úplně dostat.. Řeší to něco nebo je to úplně u řitě? Vždycky sem viděl jak to maj lidi zakrytý úplně do posledního milimetru.. Dle mě je to teda jedno.. Jinak ještě natřu stahovačku z vnější strany Braxem.. Kolik se toho nanaší cca? Díky..
jestli je to opravdu Golf IV tak to musí mýt vnitřní plech, jinak ty milimetry v rožkách bych neřešil

21.09.2013, 21:56 |
rebel Jj s gz tlumenim se dělá dobře to máš pravdu
osobne by sem to lepil odspodu nahoru kvuli stekani vody a dal by sem 2 vrstvy aspon u repro .
Když sem tam v rožku nebudeš mít tlumení nevadí to ničemu a jestly mas braxe jeste tak to tam mužeš vzít štětkou .

21.09.2013, 22:00 |
rebel a jinak mam tušení že IV golf ma taky plech a na nem je ta stahovačka tu by sem taky polepil

21.09.2013, 22:04 |
rebel tak jsem gugloval a je tam jak sem myslel
[ Link ]
Je tam plech se stahovačkou samozřejmě.. :) bylo to myšlený tak že to uzavře celý dveře, že se nemusí polepovat díry v plechu jako standart..
Jinak sem to lepl zprava do leva..vždycky kusy podle šíře a přizpůsobil jsem to tvaru k výztuze dveří.. Nedělal jsem to od shora dolů.. :)

21.09.2013, 22:27 |
rebel jj tak to pak jo i já to špatně pochopil tak tu stahovačku i otvory polep taky at se to celé zpevní

21.09.2013, 22:40 |
JRM66 | Upraveno: 2013-09-21 22:43:18
Ja som nedostupné miesta vystriekal Dinitrolom a-la body na baze kaučuku z dobrou zvukovou izolaciou, na predné dvere som použil cca 1kg kartušu.
[ Link ]
Ono jako logicky se podle mě nic nestane.. vzhledem k tomu že mám polepeno cca 90% a ty zbylý procenta jsou jen růžky kde sou vlastně dveře daný do sebe,tak je prakticky nemožný aby takovýhle kousky rozvibrovaly celý dveře nebo vydávaly jakejkoli zvuk.. :)
Budu dělat v tejdnu i druhý dveře tak ukážu jak jsem to polepil..