Navštíveno 595x

Zdravim, chtel bych nejak TUSnout svoji soucasnou repro soustavu (slozenou z koaxu SONY a ovalu RAVELAND :D). Repra budou hrat jen na radio, ktere se taky bude casem resit. Chtel bych nejradisi vse sjednotit do jedny znacky tzn CARPOWER od kteryho mam zes (HPB 602) a sub (CRB-300TCR). Problem sou ale finance. Co sem tak koukal, tak carpower nedela moc levny komponentni repra. Na jejich strankach by se mozna neco slozit dalo, protoze komponentu nabizej celkem dost, ale moc zkusenosti nemam, takze kdyby se nekdo vyznal, tak pls za radu. Dale bych teda potreboval nejaky ovaly dozadu, taky nejradeji Carpower. Ted ta nejdulezitejsi vec. Na komponenty vyhradim 2000,- a na ovaly taky (muzou bejt i levnejsi). Pokovad mi Carpower rozmluvite, ze za tyhle penize od jinych znacek poridim lepe asi bych udelal kompromis, ale nejlepe aby byli kompa a ovaly (6x9) od stejny znacky.
No a jeste kdyz uz pisu, tak bych potreboval poradit s radiem. Do toho bych investoval max 4000,- takze sem uvazoval o Alpine - CDE-9843R nebo Clarion - DB 358RMP. Melo by mit MP3 a 1 RCA, ostatni je na vas.
Diky vsem za rady
Co se tyce autoradia, napis mi na info@hificar.cz mam tu nejake posledni kousky za zajimave ceny!

06.03.2006, 10:00 |
choze CRB-3000PP - Koaxiální třípásmová soustava, 150W MAX, frekvence 50-20000Hz, včetně krycích mřížek. Polypropylenová membrána. - 1469,-

06.03.2006, 10:00 |
choze CRB-3000CP - Koaxiální třípásmová soustava, 150W MAX, frekvence 50-20000Hz, včetně krycích mřížek. Karbonová membrána.- 2206,-

06.03.2006, 10:07 |
choze ale jinak bych se nebál kombinace různých značek - ty kompa sou opravdu dražší - ale mohl by si dát i Powerbass - PowerBass PB BK6 - 75 RMS / 150 W - 2070,-

choze -> ty powerbassy se mi celkem zamlouvaj, co teda k nim za idelani ovaly? ty carpowery?
a jinak co vy na Clarion - DB 358RMP? luigy mi rikal ze je to takovy chudy radio na funkce, ale jak ctu tady forum, tak za ty penize neni tak spatny ne?
BTW co rikate na kombinaci Hertz DSK 165 a k nim ovaly DCX 690?

06.03.2006, 15:52 |
choze achiles - jj klidně takhle jak sem to napsal.
Hertz - můžu taky dodat...
jen se ještě zeptám co na tom bude hrát za muziku?
Hertz se mi libi hodne designove, tak se ptam jestli taky neco hraje...
muzika bude prevazne tanecni, trance, ale muzu taky klidne rock a tak
jakej mate teda nazor na ty hertze? jak hrajou? slysel sem, ze maj nic moc vejsky
2 achiles: kdybys chtel, tak PB, Hertz - vsechno skladem :-)
kombinace DSK + DCX je overena a uz jsme to davali do hodne aut a vsichni spokojeni. Zalezi i na stylu hudby atd., ale jednou nekdy vysel test, kde DSK nedopadly tak dobre a od te doby jsou uplne spatne. Nejlepsi je je poslechnout ale do ty doby nez vysel test, tak je vsichni hodne chvalili a muzu zkusit prohledat maily a poslat ti par dekovnych emailu, kdy lidi pisou, ze ty repra jsou super - zkratka kazdemu se libi neco jineho
Ale presne Clarion 358 + DSK a DCX mame vyzkouseno a povedena kombinace - vubec bych se toho nebal